Home Mozaik Djevojku pogodili loptom tokom nogometne utakmice pa jedva ostala živa!

Djevojku pogodili loptom tokom nogometne utakmice pa jedva ostala živa!

200
0
pexels sora shimazaki 5938358
pexels sora shimazaki 5938358

Od bolova je pala na tlo, no liječnik koji ju je pregledao rekao je da nije ništa opasno. Sve se dogodilo prošlog kolovoza na turniru u Oslu, a Ellu je loptica pogodila nakon samo pet minuta igre.

Ella se nije osjećala dobro i napustila je igru, no navečer je otišla u bolnicu na pregled gdje su liječnici potvrdili da ima slomljeno rebro.

Međutim, kada se djevojka iz Milton Keynesa onesvijestila u bolničkom dvorištu, hitno su je odvezli na snimanje i ustanovili da joj je pukla slezena i da je unutarnje krvarenje 18 sati!

Liječnici su joj rekli da ne bi bila živa da je došla u bolnicu samo sat vremena kasnije.

“Nakon udarca loptom u trbuh pokušao sam nastaviti utakmicu, ali sam plakao od bolova i nisam mogao disati. Nisam znao što da radim. Otišao sam do medicinskog šatora i tamo rekli su mi da sam samo nezgodno “pukla” i da sam možda slomila rebra. Onda su mi savjetovali da se odmorim i da će sve proći samo od sebe, ali kad sam došla u sobu, dobila sam visoku temperaturu i pala u nesvijest”, rekla je Ella.

Nakon operacije slezene, koja joj je spasila život, Ella je ostala u bolnici sljedećih pet dana, a njezine fotografije možete pogledati ovdje.

“Nisam ni bila svjesna koliko je situacija ozbiljna, sve dok mi jedan od liječnika tijekom transfuzije nije rekao: Da si čekala još sat vremena da potražiš pomoć, sada te ne bi bilo. Tek tada sam shvatila koliko sam blizu Vjerujem da se sve događa s razlogom, na život gledam potpuno drugačije i zahvalna sam što sam slušala savjete medicinskog osoblja turniru, sljedeće jutro se ne bih probudila”, rekla je Ella koja se probudila nakon tri mjeseca potpuno oporavila i nastavila suditi nogometne utakmice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here