Home Mozaik Usred leta zapalio se motor aviona: Putnike uhvatila panika, a nekima je...

Usred leta zapalio se motor aviona: Putnike uhvatila panika, a nekima je na pameti bilo nešto drugo u trenutku strave

658
0

Let 3923 iz Havane u Ford Lauderdale postao je noćna mora za sve koji su bili u Boeingu 737 nakon što se ptica zabila u jedan od motora zbog čega se on zapalio. Kao što se može vidjeti na snimkama koje su se pojavile, kabina se brzo ispunila dimom što je izazvalo sveopću paniku, javlja Daily Mail.

Putnik Steven Rodriguez rekao je za NBC 6 da se čuo ‘veliki bum, poput eksplozije’ prije nego što se kabina počela puniti dimom te se uključila rasvjeta za hitne slučajeve.

“Osjetio se miris izgaranja, oči su mi pocrvenjele, a u prsima mi je gorjelo”, opisao je Rodriguez za WSVN.

Srećom, avionom je upravljala spretna pilotkinja koja je odlučila s avionom hitno sletjeti u Zračnu luku Jose Marti na Kubi.

Iako je za nju imao samo riječi hvale te ju je nazvao junakinjom, putnik Rodriguez imao je zamjerki na stanje aviona. Točnije istaknuo je da od sigurnosnih maski putnici nisu imali nikakve koristi jer nisu odmah iskočile.

“Ljudi su odlučili uzeti stvari u svoje ruke i udarali su u krov kako bi maske iskočile. Neki su imali krvave ruke od udaraca. U avionu su bila mala djeca i starije žene”, kazao je.

No, srećom, nitko od 147 putnika i šest članova posade nije ozlijeđen. Svi su uspjeli sigurno napustiti avion te su pljeskom nagradili pilotkinju.

“Bila je nevjerojatna. Sa samo jednim motorom uspjela je okrenuti avion i sigurno sletjeti”, kazao je Jorge Montesino, a Rodriguez je naglasio kako je strahovao za život.

“Da budem iskren, mislio sam da je moje vrijeme prošlo. Bio sam prestravljen”, poručio je.

Previous articleWhatsApp uveo novu opciju koja bi vas mogla razveseliti, evo o čemu se radi i kako je aktivirati
Next articlePogledajte snimku u kojoj mačka tuče vlasnicu: Nakon ovakvog batinjanja više je nikada nećete poželjeti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here