Home Mozaik Usred svadbe je buljio u prijenos utakmice, supruga upitala za mišljenje treba...

Usred svadbe je buljio u prijenos utakmice, supruga upitala za mišljenje treba li se rastati

239
0

Čini se da je Australac Blake Russell doista nepopravljiv tip muškarca barem kada je opsjednutost sportom u pitanju. Naime, nakon što je u kolovozu 2021. godine postao internetska zvijezda jer je njegova supruga Danielle svijetu otkrila da je u ragbi buljio čak i usred vlastitog vjenčanja, sada je ponovio isti taj grijeh tijekom šogorova velikog dana.

Opet je izvadio mobitel i zagledao se u utakmicu, ovaj puta u ogled Penrith Panthersa i Cronulla Sharksa (Nacionalna ragbi liga), što je potaknulo gospođu da upita korisnike na TikToku je li vrijeme za razvod.

@daniandblake #stitch with @daniandblake 2 years later, at my brothers wedding 🤦🏻‍♀️ #wedding #fail #daniandblake #marriage ♬ original sound – Dani and Blake

Slutimo da je anketa ipak organizirana u šali, a zanimljivost kaže da je velika većina zatražila oprost s obzirom na okolnosti.

“Hej, u pitanju su zaključne i dramatične utakmice”, pojasnili su Danielle brojni situaciju, dok su pojedini istaknuli da se u njihovim obiteljima odgađaju sva važnija okupljanja kada na red dođe završnica sezone.

“Draga i ja smo odgodili svoje vjenčanje kada smo shvatili da smo izabrali isti datum kada su snage odmjeravali Australija i Novi Zeland”, nadovezao se na sve jedan od korisnika.

Podsjetimo, kada se ženio, Blake je postavio mobitel uz svadbenu tortu kako ne bi propustio ni minute ogleda voljenih Penrith Panthersa.

Previous articleImunolog Trobonjača: ‘Iako smo stekli određenu imunost, na jesen možemo očekivati povećanje epidemije‘
Next articleIrac (27) u Senju završio na litici iznad mora. HGSS ga spasio u zoru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here