Home Mozaik Užasna verzija silovanja djevojčice (11) u Prištini: Rekao joj ‘dušo, sviđaš mi...

Užasna verzija silovanja djevojčice (11) u Prištini: Rekao joj ‘dušo, sviđaš mi se’, pa uslijedio horor

340
0

Ne prestaju se pojavljivati ​​jezivi detalji brutalnog sedmosatnog silovanja 11-godišnje djevojčice u Prištini, a verzije događaja su različite. U utorak je uhićen i peti osumnjičenik za silovanje, od kojih su tri maloljetna.

Kako je ranije objavljeno, Ekrem R. (26) i njegov brat G. R. uhićeni su u Prištini zbog sumnje da su sedam sati silovali djevojčicu (11). (16) , G.J. i Dž.S, kao i Š.K, a nakon hapšenja im je određeno zadržavanje.

Proteklih dana pojavilo se nekoliko verzija događaja, a na Instagram stranici “feminizam.ks” detaljno se opisuje horor koji je proživjela nesretna djevojka.

Kako se navodi na spomenutoj stranici, horor je počeo u parku kada je djevojčici prišao najstariji od silovatelja.

– Jedanaestogodišnja djevojčica bila je u parku u Prištini kada joj je prišao E.R. (26) i rekao joj: “Dušo, sviđaš mi se”, nedugo nakon toga ju je dodirivao po trbuhu i leđima. Doveo ju je u neugodnu situaciju, ali nije mogla reagirati jer joj je nasilnik stavio ruku na usta kako bi je ušutkao – navode na Instagram stranici i dodaju:

– Bio je tu i njegov mlađi brat. Skinuli su djevojku, a E.R je bio prvi. On ju je prvi silovao, brutalno iskustvo nastavio je njegov mlađi brat G.R. No, ni to im nije bilo dovoljno, pa su im se ubrzo pridružila trojica prijatelja koji su je jedan po jedan silovali – navode na spomenutoj Instagram stranici i dodaju kako je brutalno iskustvo trajalo sedam sati.

Dan ranije albanski mediji objavili su drugu verziju slučaja pozivajući se na neslužbene informacije iz policijskih izvora.

– Trojica maloljetnika počela su silovati djevojčicu u parku u naselju u Prištini, a potom je jedan od njih nazvao brata Ekrema R. (26). Sumnja se da je tamo otišao svojim kamionetom. S tog mjesta otišli su na drugu lokaciju gdje je nakon kraćeg vremena Ekrem R. navodno zaustavio automobil i silovao maloljetnu djevojku. Nakon toga je pozvao i petog osumnjičenika da im se pridruži u progonu – objavili su jučer lokalni mediji.

U svakom slučaju, sva petorica su uhićena i zadržana su u pritvoru do mjesec dana.

Podsjetimo, slučaj je policiji prijavila majka nesretne djevojke.

– Majka je izjavila da je djevojčica otišla iz kuće u subotu poslijepodne i da ju je zatekla tek iza ponoći u lošem emotivnom stanju, nakon čega joj je dijete priznalo što joj se dogodilo – javili su ranije albanski mediji.

Inače, slučaj silovanja djevojčice prije tri dana izazvao je veliku pažnju javnosti. Policija je uspjela identificirati i uhititi pet osumnjičenih mladića, te je objavila da još uvijek istražuje slučaj seksualnog zlostavljanja u Prištini.

Ekrem R. (26) ima kriminalnu prošlost, a protiv njega se vodi ukupno devet prijava, među kojima su krađe i nasilje u obitelji.

Od 2019. godine do siječnja ove godine protiv tog osumnjičenika za silovanje djevojke izricane su kaznene odluke, au nekim slučajevima su protiv njega izricani i propisani postupci. U svibnju 2019. godine osuđen je na godinu dana zatvora i novčanu kaznu od 400 eura za kazneno djelo krađe.

Samo četiri mjeseca kasnije sud je odbacio optužnicu za krađu u šumi zbog apsolutne zastare slučaja. Isti je sud u prosincu 2020. osumnjičenika proglasio krivim za obiteljsko nasilje, osudivši ga na šest mjeseci zatvora i novčanu kaznu od 300 eura. Nije otišao u zatvor jer je kazna bila uvjetna. Prema odluci suda, odluka bi se izvršavala samo ako osumnjičenik u roku od godinu dana počini drugo ili slično kazneno djelo.

Samo mjesec dana kasnije protiv tog osumnjičenika pokrenut je još jedan postupak za silovanje djevojčice. U siječnju ove godine protiv njega je pokrenut još jedan postupak zbog krađe, a i u tom je slučaju optužba protiv njega odbijena zbog zastare.

Previous articlePosljednji sati prijelaznog roka: Rijeka se dogovara sa Speziom oko Samuela Mraza
Next articleStriptizeta doživjela šok: Skinula se na momačkoj večeri, a kad je vidjela tko je mladoženja, zgrozila se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here