Home Mozaik (UZNEMIRUJUĆE) Monstrum u autobusu djevojci zabio ključ u lice!

(UZNEMIRUJUĆE) Monstrum u autobusu djevojci zabio ključ u lice!

300
0
Photo by Rishiraj Parmar: https://www.pexels.com/photo/people-in-train-2706436/

Djevojka iz Velike Britanije umalo je ostala bez oka nakon što joj je muškarac zabio francuski ključ u lice u autobusu.

Jezivi napad dogodio se 2. lipnja na špici u Greenwichu, a Karina Nekula (21) ostavila je trajno oštećenje vida, prenosi portal MyLondon.

Prema izvješću, udarila je muškarca dok su oboje trčali prema autobusu. Tada joj je napadač navodno rekao: “Misliš da ne bih udario ženu?”, te ju je šakom u kojoj je držao ključ udario u oko.

Šokirana studentica Sveučilišta Greenwich istrčala je iz autobusa, držeći se za oko koje je obilno krvarilo, i otrčala u obližnji butik, gdje je netko nazvao hitnu.

Liječnici su Karini rekli da joj je očna duplja slomljena na dva mjesta i da joj oko ispada.

Fotografije njezine ozljede možete vidjeti OVDJE OVDJE..

– Nakon što me udario, odmah sam počela krvariti. Spustio sam ruke da uhvatim krv. Trebalo je samo 15 minuta da hitna stigne, ali kako sam imao potres mozga, sve je izgledalo kao usporeno. U tom trenutku nisam osjetio bol, od šoka. Samo sam plakala i vidjela krv posvuda. Nisam mogao vidjeti svojim okom. Stvarno sam se uspaničila – rekla je djevojka za MyLondon.

Djevojke su zašile ranu, no na operaciju je morala čekati osam tjedana, a vid joj je u međuvremenu bio smanjen. Za to vrijeme nije se smjela baviti nikakvim napornim aktivnostima niti spavati na boku.

– Oko može izaći nekoliko centimetara i dalje ostati u glavi i biti dobro. Ali u mom slučaju tkivo i živac bili su zarobljeni pa nisam mogla pomaknuti oko. To je bio problem i to je uzrokovalo moje probleme s vidom. Nisam mogao gledati gore, dolje, lijevo i desno, mogao sam gledati samo naprijed. Imala sam velike bolove – objasnila je.

Karina kaže da je pala u depresiju misleći da će oslijepiti i nije htjela izaći iz kuće.

– Samo sam plakala doslovno svaki dan – priznala je djevojka.

Nakon osam tjedana Karina je bila podvrgnuta petosatnoj operaciji rekonstrukcije očne duplje. Međutim, ostale su trajne posljedice, uključujući “monokularni vid”, stanje u kojem je jedna zjenica veća od druge. Kaže i da joj se karakter promijenio zbog traume te da je od vesele osobe postala osoba koja se drži podalje od javnosti kako je opet ne bi napadali.

Policija je tek 13 tjedana nakon napada uzela njezin iskaz i objavila kompjuterski generirani crtež napadača, jer ga nijedna kamera nije snimila, ali osumnjičenik još nije priveden.

Previous articleStvari postaju sve bizarnije: U Poljskoj organizirana borba ljudi patuljastog rasta! (VIDEO)
Next articleVIDEO: Ukrajinci potpuno okružili Lyman!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here