Home Mozaik (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Djevojka (25) umjesto bungee jumpingom skočila u smrt: Užasna tragedija...

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Djevojka (25) umjesto bungee jumpingom skočila u smrt: Užasna tragedija zbog nesporazuma

944
0

Meksikanka Jesenia Morales Gomez poželjela je bungee jumping sa svojim dečkom. Kad su oboje zakoračili na most, dat je signal za skok – ali to nije bilo namijenjeno njoj. Međutim, 25-godišnjakinja je mislila da joj je dopušten skok i na kraju je pala u ponor dubok 50 metara u Kolumbiji.

Vijadukt Amaga u blizini sela Fredonia popularno je mjesto za ljubitelje ekstremnih sportova – s mosta se u jednom danu baci na desetke bungee skakača. Također 18. srpnja, oko 100 ljudi željelo je doživjeti ovu avanturu i čekalo je svoj red ispred ponora.

Jesenia i njezin dečko stajali su jedno do drugoga i čekali svoj prvi bungee skok. Uz svo uzbuđenje, njezin dečko nije primijetio da joj ni konopac nije vezan oko gležnjeva, očito je samo stavljena uprta. Kad je njezin dečko, koji je već bio potpuno opremljen, dobio znak za skok, pomislila je da je na njoj red – i pala u provaliju.

– Očito je bila zbunjena. Signal da može skakati dat je njezinom dečku, koji je već bio vezan za uže – rekao je lokalnim medijima gradonačelnik Fredonije Gustavo Guzman.

Odmah su neki očevici i njezin dečko potrčali pomoći Jeseniji – no svaka je pomoć za mladu ženu stigla prekasno. Iako je u ovom trenutku već bila mrtva, njezin suputnik i dalje ju je očajnički pokušavao oživjeti. Na kraju je liječničku pomoć morao potražiti sam, jer je ozlijeđen dok je jurio na dno ponora gdje je ležalo Jesenijino tijelo. Kao što su liječnici kasnije otkrili, Jesenia je tijekom pada već doživjela srčani udar prije nego što je udarila o tlo.

Pokrenute su istrage o tome kako je mogao doći do kobnog nesporazuma. Upitno je je li tvrtka uopće imala dopuštenje da nudi bungee skokove. Jesenijin brat optužio je instruktore da nisu u blizini i da su je ostavili samu prije nego što je skočila do smrti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here