Home Mozaik (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Morski pas mladiću odgrizao spolni organ: Horor na poznatoj plaži,...

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Morski pas mladiću odgrizao spolni organ: Horor na poznatoj plaži, odjeknuo vrisak majke

504
0

Brazil je nedavno obilježio četvrtu godišnjicu jednog od najgorih napada morskih pasa u povijesti zemlje. Tada je zvijer tinejdžera Joséa Ernesta da Silvu odgrizla za penis dok se kupao na plaži Piedade kod Recifea, nakon čega je preminuo.

Ovo popularno odredište inače je poznato po čestim posjetima vrlo agresivnih morskih pasa tigrova, a jedan od njih je 2018. ubio Joséa.

Spasioci su mladića izvukli na obalu, no unatoč trosatnoj operaciji u bolnici Restauracao u Recifeu, kirurzi mu nisu uspjeli spasiti život.

Rodrigo Matias, iz vatrogasne službe Recifea, rekao je da je mladić plivao sa svojim bratom u dubokoj vodi na području označenom znakovima koji upozoravaju na morske pse.

– U trenutku kada su ih spasioci zamolili da se približe plaži, bio je ugrižen – rekao je svojedobno za brazilske medije.

Tada se pojavio uznemirujući video na kojem se vidi kako spasilac neustrašivo ulazi u vodu i izvlači Joséa iz mora. Očajnički je pokušavao zaustaviti obilno krvarenje iz Joseovih prepona.

– Ugriz morskog psa slomio mu je bedrenu kost i otkinuo penis. Izgubio je puno krvi – rekao je bolničar Wagner Monteiro.

Ravnatelj bolnice Miguel Arcanjo rekao je da je mladić došao bez svijesti s ogromnom ranom.

– Nakon operacije, koja je završila oko 21.30, primljen je na intenzivnu njegu. Izgubio je dosta krvi koja mu je nadoknađena, ali je imao hipovolemijski šok od kojeg se nije oporavio – rekao je Arcanjo.

Joseova majka Elisangela dos Anjos (42) rekla je da je on otišao na plažu unatoč njezinim upozorenjima o opasnosti od napada morskih pasa.

– Išao bi tajno jer je znao da ja mislim da je to opasno. Nisam se zabrinula jer sam mislila da je negdje oko kuće. Kad sam čula za to, poludjela sam, svi susjedi su me čuli kako vrištim – rekla je.

Previous articleDinamo kupuje zvijezdu Osijeka?
Next articleNazvala me suprugova ljubavnica i rekla da sam dosadna u krevetu: Ovakvu osvetu sigurno nije očekivala!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here