Home Sport Vaso Psihopata priznao korištenje dopinga: Naravno da sam uzimao, glupo pitanje!

Vaso Psihopata priznao korištenje dopinga: Naravno da sam uzimao, glupo pitanje!

161
0

Vaso Bakočević, crnogorski MMA borac koji se bori pod nadimkom Psihopata, priznao je korištenje dopinga. “Normalno da sam uzimao, glupo pitanje”, rekao je Bakočević na svom YouTube kanalu.

“Nemam problema s time da kažem istinu. Ovime želim poručiti ljudima da to ne bi trebali raditi. Devedeset posto profesionalnih sportaša je uzimalo nešto, čak i više od toga. Prvo oko čega se ljudi počnu raspitivati kada počnu trenirati je kemija”, dodao je Bakočević.

“Prvi put sam uzeo nešto u srednjoj školi, bio je to metan. To smeće košta 15-20 eura, a uzimao sam ga isključivo radi svog neznanja. Da mogu vratiti vrijeme, nikada to ne bih koristio. Nije mi pomoglo. Kada prestaneš to uzimati, sve mišiće izgubiš, a od svog tijela napraviš katastrofu. Kokain, speed, efedrin nikad nisam uzimao, uvijek sam u meč htio ući hladne glave.”

Crnogorac je izjavio i da izgled nije uvijek jedini pokazatelj je li netko na steroidima. “Izgled je osamdeset posto prehrana. Izgled vara. Imate jednog Josha Barnetta koji je padao na doping testovima, a građen je kao mlijeko u vrećici. Ali bio je nevjerojatno jak.”

Previous articlePas zapjevao poznatu pjesmu, snimka brzinom svjetlosti postala viralna (VIDEO)
Next articleVIDEO: Rangersi šokirali Leipzig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here