Home Sport Vatreni ih uništili, Brazilci poludjeli na FIFA-u zbog ove objave: ‘Brišite ovo,...

Vatreni ih uništili, Brazilci poludjeli na FIFA-u zbog ove objave: ‘Brišite ovo, ku*vini sinovi’

119
0

Brazilci se još uvijek nisu oporavili od ispadanja sa Svjetskog prvenstva. U Katar su stigli s velikim ambicijama, htjeli su doći do samog kraja i napokon podignuti trofej svjetskog prvaka, ali putem su naletjeli na Hrvatsku.

Vatreni su senzacionalno izbacili moćni Selecao, izdržali su sve nalete brazilskih zvijezda i utakmicu odveli u produžetke, a kada je Neymar zabio – nisu odustali.

Krenuli su na sve ili ništa i preko Petkovića došli do penala, a onda je na scenu stupio – Dominik Livaković.

Unio je brazilskim zvijezdama strah u kosti, Marquinhos i Rodrygo promašili su s bijele točke, a hrvatski su nogometaši bili stopostotni. To je Vatrene odvelo u polufinale, a ondje nažalost nisu mogli protiv aktualnog svjetskog prvaka, Argentine.

Filmski trenutak sa Svjetskog prvenstva izdvojila je FIFA na službenom Twitter profilu i na sebe navukla bijes brazilskih navijača. Izdvojili su dva promašaja brazilskih nogometaša uz riječi:

“Hrvatski navijači ovo nikad neće zaboraviti”.

Dakako, u komentarima su uslijedili razni komentari, a Brazilci su prednjačili u psovakama. Jedan je navijač poručio FIFA-i da ovo izbrišu, a drugi je dodao da su ku*vini sinovi.

Previous articleŽena misteriozno nestala u SAD-u. Odrasla je u Beogradu, udala se za Amerikanca
Next articleOršić neće debitirati protiv Manchester Cityja? Trener: Nije Mislav navikao na ovo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here