Home Vijesti Žena misteriozno nestala u SAD-u. Odrasla je u Beogradu, udala se za...

Žena misteriozno nestala u SAD-u. Odrasla je u Beogradu, udala se za Amerikanca

115
0

U Sjedinjenim Američkim Državama nestala je 39-godišnja Ana Walshe, majka troje djece koja je inače odrasla u Beogradu. Okolnosti nestanka i dalje su nepoznate, a policija intenzivno traga za njom.

Posljednji put vidio ju je rođak 31. prosinca, kada je odlazila na let za Washington gdje radi u agenciji za nekretnine. Od tada joj se gubi svaki trag. U SAD-u radi dugi niz godina te njezini prijatelji ističu kako je riječ o iznimno uspješnoj poslovnoj ženi.

“Ana je izvanredna poslovna žena, majka puna ljubavi i jedna od najistaknutijih osoba koje poznajemo. Veoma smo uplašeni. Jako nam nedostaje i molimo se samo da je na sigurnom”, kazali su prijatelji za američke medije. U potrazi za Anom pomaže i njena tvrtka.

U međuvremenu, izbio je veliki požar u bivšoj kući Walsheovih u Cohassetu, vrijednoj 1.4 milijuna dolara. Požar je izbio na krovu, a troje odraslih i dijete uspjeli su se izvući bez ozljeda. Policija još ne može precizirati je li požar povezan s Aninim nestankom. Inače, Ana se u SAD doselila 2005. godine te se udala za Briana Walshea.

Previous articleNajluđi indirekt ikad: 11 igrača je branilo gol, protivnik je izveo nešto neviđeno (VIDEO)
Next articleVatreni ih uništili, Brazilci poludjeli na FIFA-u zbog ove objave: ‘Brišite ovo, ku*vini sinovi’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here