Home Najnovije Vatreni na Kantridi?

Vatreni na Kantridi?

808
2

Srijeda 14. studenog FIFA-in je termin za odigravanje prijateljskih ogleda. HNS je zasada zaprimio pozive iz Alžira i Tunisa i iako ima još zainteresiranih saveza, sve je izgledniji “domaće” odmjeravanje snaga – izabranici Igora Štimca protiv reprezentacije HNL-a.

Na Kantridi su, kako se neslužbeno doznaje, zainteresirani za organizaciju tog dvoboja i prema odgovornima u hrvatskoj kući nogometa iz riječkog je prvoligaša odaslano i pismo namjere. Želju za organizacijom susreta iskazali su i u Puli, a konačna odluka o protivniku, a samim time i o domaćinu bit će donesena početkom idućeg tjedna.

Rijeka je uvijek bila sjajan domaćin nacionalnoj nogometnoj vrsti pa ne čudi što su bivši izbornici i igrači, ali i mnogi iz aktualnog Štimčevog kadra, često isticali pozitivnu atmosferu pod stijenama i izražavali želju za što češćim dolascima reprezentacije na Kvarner. Kantrida je Vatrene u službenom nastupu ugostila samo jednom, u listopadu prošle godine u susretu posljednjeg kola kvalifikacija za Euro 2012. protiv Latvije.

Dodatnu draž ovom, još uvijek nepotvrđenom dvoboju, za ljubitelje nogometa u Rijeci daju i glasine koje kruže nogometnim kuloarima kako bi izabranu vrstu HNL-a mogao s klupe voditi Elvis Scoria.(radio rijeka)

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here