Home Mozaik Večera u restoranu postala noćna mora: “Tretirali su me kao smeće”

Večera u restoranu postala noćna mora: “Tretirali su me kao smeće”

175
1
Jocedub 2

“Tretirali su me kao smeće i još su mi dodali 200 eura na račun”

Nezaboravno iskustvo u pariškom restoranu sa zvjezdanim statusom za TikTokericu Jocedub koja je objavila svoje komentare na popularnoj društvenoj mreži pokupivši milijune pregleda. U videu priča što joj se dogodilo dok je bila u francuskoj prijestolnici sa svojim dečkom.

Večera u restoranu koji nije opravdao očekivanja

Ona je slastičarka, a on sommelier. Njih su dvoje zaljubljenici u fine restorane i bili su sretni što će zajedno proživjeti jedno novo iskustvo u mjestu koje je dobilo izvrsne ocjene u poznatom Michelinovom vodiču. “Otišli smo u restoran sa zvjezdicama misleći da ćemo doživjeti kulinarsko iskustvo uz izvrsnu hranu, besprijekornu uslugu po adekvatnoj cijeni…šteta što nije tako prošlo”, kaže djevojka.

Problemi s rezervacijom

Stigli smo u restoran koji smo već prethodno rezervirali, također prijavivši svoje intolerancije. Bili smo elegantno odjeveni i sretni. Kad smo vidjeli slobodan stol, sjeli smo, ali tada su počeli problemi – priča djevojka. Prema njezinoj verziji, konobar im je bijesno prišao rekavši da nisu rezervirali i da ne mogu samo tako  sjesti. Ubrzo je stigao menadžer da stvar je postala još gorom:

“Objasnila sam mu da nisam mogla potvrditi rezervaciju jer sam tada letjela iz Sjedinjenih Država. Iz restorana su mi rekli da je moja rezervacija otkazana.”

Nakon nekoliko minuta rasprava, menadžer je odustao i dao nam stol.

Skupo vino i uskraćen desert

Večera u restoranu iz noćne more nastavila se uz nadoplatu vina. Umjesto da donesu ona s degustacijskog menija, ponudili su nam različita vina koja su nas koštala 200 eura više na računu. Moj zaručnik je sommelier, tako da dobro znamo njihovu malu igru. Na kraju, uskraćen nam je i desert.

“Prvo su mi rekli da mi ga ne mogu dati zbog moje netolerancije, negirajući činjenicu da su mi otkazali rezervaciju zbog netolerancije. A onda, kada smo otkrili da to smijem jesti, rekli su mi da je kuhinja sada zatvorena”, zaključila je. Mlada žena nije željela reći ime restorana, iako su je mnogi to pitali u komentarima.

1 COMMENT

  1. Mamo..bni francuzi-kakav “precednik” takvi ljudi….i pazite,sad bi oni nas slali u ukrajinu na prve crte…nas i naše mladiće….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here