Home Sport Vedran Jugović: Rijeka je u mom srcu postala klub ravnopravan Osijeku

Vedran Jugović: Rijeka je u mom srcu postala klub ravnopravan Osijeku

2518
0
Vedran Jugović
Vedran Jugović
Vedran Jugović

Vedran Jugović idućih godinu dana provest će na posudbi u Južnoj Koreji u dresu Jeonnam Dragonsa. Jugović je u Rijeku stigao pred kraj sezone 2012./2013. iz Osijeka i ubrzo zbog svog neustrašivog stila postao je veliki ljubimac navijača.
– U Rijeku sam došao prije tri godine zajedno s cimerom Ivanom Vargićem. Ubrzo sam dobio priliku, iskoristio je i igrao standardno. Sigurno je da sam u Rijeci proveo najljepše trenutke karijere. Na neke sam posebno ponosan, osvajanje trofeja, ali i činjenicu da sam imao priliku nositi kapetansku traku u toliko bitnih utakmica u Europi i HNL-u. Najbolji period bio je na Kantridi i ona će sigurno zauvijek ostati u mom srcu – rekao je Vedran Jugović koji je na posudbu otišao nakon što je u utakmici protiv Zagreba upisao 100. nastup u dresu Rijeke.

Rijeci želim svu sreću i imat će navijača na drugom kraju svijeta – kaže Jugović

– Zahvalio bi se svima u Rijeci, a posebno suigračima s kojima sam proveo tri predivne godine i ostvario mnoga prijateljstva. Što se kluba i navijača tiče Rijeka je napravila nešto što nisam očekivao, postala je u mom srcu klub ravnopravan Osijeku koji me odgojio. Nadam se da ćemo se Rijeka i ja ponovo naći u nekoj drugoj priči, možda i u nekim drugim ulogama. Ja sam uvijek davao svoj maksimum i mislim da mi se nema što zamjeriti. Nekad sam igrao dobro, nekad loše, ali uvijek sam za Rijeku davao maksimum. Rijeci želim svu sreću i imat će navijača na drugom kraju svijeta – ustvrdio je Jugović koji je prenio prve dojmove o Južnoj Koreji i novom klubu.
– Ukazala mi se mogućnost da odem na posudbu što je nova prilika za dokazivanje. Htio sam iskoristiti priliku da se vratim u formu. Klub je uvijek negdje u sredini ljestvice, tu su još Oršić i Ristić budući da klub smije imati tri strana igrača. Liga je najača u Aziji, zato je to i korak naprijed. Liga je kvalitetna, infrastruktura odlična kao i način života. Sve što sam dosad vidio je stvarno fantastično – zaključio je Vedran Jugović.

Previous articlePodjelom pržene ribe i posne hrane obilježen pravoslavni Božić
Next articleJučer slab potres kod Bakra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here