Home Mozaik Vegaški policajac snimio pad NLO-a? Uzbuđeni građani tvrde da su njihovim posjedima...

Vegaški policajac snimio pad NLO-a? Uzbuđeni građani tvrde da su njihovim posjedima šetali izvanzemaljci!

303
0

U javnost je upravo dospio video vegaškog policajca koji je, baš poput brojnih drugih građana, 30. travnja oko ponoći svjedočio nepoznatom letećem objektu.

Govorimo o nebeskom tijelu čiji se bljesak prema izvješću Američkog meteorskog društva mogao vidjeti sve do Utaha i Kalifornije.

Ali priča tu ne staje. Otprilike 39 minuta nakon pojave tog tijela, obitelj koja živi udaljena otprilike 150 kilometara od famoznog Područja 51 uputila je poziv hitnim službama i kazala da se u njihovu dvorištu nalaze dva nepoznata entiteta.

“Kunem vam se Bogom da se ne šalim. Nalaze se u našem dvorištu i prestravljen sam. Ti entiteti su ogromni. Možda su visoki čak tri metra. Izgledaju poput izvanzemaljaca. Imaju velike i sjajne oči, velika usta. Oni definitivno nisu ljudi”, rekao je mladić imena Angel dispečerima.

Prethodno su građani prijavili i tresak, zvuk koji im je nametnuo zaključak da je nešto palo s neba, a isti je mladić policajcima rekao i da je slika u obiteljskom dvorištu “iznenada postala mutna i da je djelovalo kao da se netko pokušava kamuflirati.”

Jedinice koje su pohitale upomoć bile su silno prestravljene okolnostima, otkrio je zvuk kamera na njihovim tijelima, ali do javnosti ipak nisu dospjele neke konkretnije informacije jesu li tamo pronašli nešto izvanzemaljsko.

“Trenutačno sam nervozan”, rekao je jedan policajac. “Imam leptire, brate – vidio sam zvijezdu padalicu i sada ti ljudi tvrde da im se izvanzemaljci nalaze u dvorištu”, čuje se tijekom snimke.

Inače, spomenuti mladić, koji je se tu noć nalazio u dvorištu u društvu oca i brata, novinarima je izjavio da su nadzorne kamere na nekoliko minuta prestale raditi nakon pada tog objekta, odnosno da je taj nebeski predmet iza sebe ostavio krug jednom nakon što je nestao.

Previous articleUčenik fotografirao bizaran prizor iz škole, pogledajte kako profesorica objašnjava gradivo!
Next articleRakitićeva Raquel pokazala kako uživaju na jahti, fotke oduševile fanove

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here