Home Mozaik Velika ispovijest Milana Popovića: Igor Kojić mi je sve priznao, ovo je...

Velika ispovijest Milana Popovića: Igor Kojić mi je sve priznao, ovo je istina o crnoj svijeći koju je zapalio ispred moje kuće

306
0

Nakon što je javnost doznala za fizički obračun Severine Vučković i njezine sestre Marijane Popović, ponovno su krenuli razni medijski napisi o odnosu hrvatske pjevačice i njezinih bivših partnera. Glavni razlog za to je njezina sestra, koja je nakon sukoba počela spominjati nesuglasice i iznositi detalje kompliciranog odnosa Severine i njezinih bivših partnera – Milana Popovića, s kojim ima sina Aleksandra i bivšeg supruga Igora Kojića.

Tim povodom portal Dnevno.hr kontaktirao je poduzetnika Milana Popovića koji je u ekskluzivnoj ispovijesti iznio svoju stranu priče, ali i prvi put progovorio o svom odnosu s Igorom Kojićem.

Smatrate li vezu sa Severinom svojom greškom? Žalite li što ste bili u vezi s njom?

– Ja sam vjernik i sve što nam se događa u životu shvaćam kao iskustvo, lekciju koja je u svakom slučaju korisna za naš budući život. Tako da ovu vezu smatram korisnim iskustvom, kakvo god ono bilo, i iz nje sam puno naučio, a kasnije u životu su se mnoge lijepe stvari dogodile zahvaljujući tom iskustvu.

Svojedobno vam je Igor Kojić palio crnu svijeću ispred vašeg doma u Zagrebu, a danas ste u dobrim odnosima. Zamjerate li mu taj čin, jeste li o tome ikada razgovarali?

– Čitam iz tih medija koji aktivno promoviraju Severinu i koji mene aktivno napadaju da smo Igor i ja bili neprijatelji i da smo se sada odjednom pomirili. Igor Kojić i ja nikada nismo bili neprijatelji. Niti smo bili rivali, niti konkurencija jedni drugima. Dakle, život je tako htio da je Igor Kojić bio taj koji je najviše vremena provodio s našim sinom. Nisam mogao više vremena provoditi sa sinom jer sam bio ograničen sudskom presudom, Severina zbog svojih obveza, pa je praktički cijelo skrbništvo nad djetetom pripalo Igoru Kojiću. Bilo bi ludo da od takvog čovjeka stvorim neprijatelja. Što je Igor napravio s tom svijećom, s obzirom da sada znam cijelu situaciju, njegov stav i njegovo iskustvo, njegovo iskustvo odnosa sa Severinom, ne zamjeram mu niti malo jer potpuno razumijem što se dogodilo i mislim i on razumije. Koliko je njemu žao zbog onoga što se dogodilo, toliko je i meni žao što je morao učiniti tako nešto.

U medijima su se često pojavljivale priče da ste se o svom životu savjetovali s raznim vračevima, da ste čak i svoju kuću uredili i izgradili na poseban način. Koliko u tome ima istine?

– To su insinuacije Severininog PR tima koji me na sve načine pokušava napraviti čudakom, nenormalnom osobom, fanatikom, a nisu svjesni da time samo još više štete Severini. Ali doći će dan kada ću moći pričati o svim tim vradžbinama i svemu što Severina redovito radi, a što je upravo suprotno od onoga što njen PR tim pokušava prikazati.

Rekli ste da s gospodinom Kojićem niste bili u svađi, a kažete i da vam je iskustvo veze sa Severinom obogatilo život i kasnije donijelo neke dobre stvari. Postoji li mogućnost da jednog dana riješite nesuglasice, da se nekako uspijete pomiriti?

– U ovom trenutku mi se čini da je to nemoguće, jednostavno nemoguće.

Kad stavite po strani nesuglasice, jeste li ipak zadovoljni Severinom kao majkom vašeg sina?

– Severina bezuvjetno voli svoje dijete, a Severina tom djetetu definitivno daje potrebnu majčinsku ljubav. Je li to dovoljno da se netko kvalificira kao kompetentan i dobar roditelj, nisam siguran. Postoji mnogo drugih elemenata koji su važni da bi se netko okarakterizirao kao dobar roditelj osim te osnovne ljubavi prema svom djetetu.

Ne slažem se s načinom na koji Severina pristupa roditeljstvu i čini mi se da to radi na svoju štetu, svjesno ili nesvjesno, ali što god radi, kako god radi, u zadnje vrijeme radi na štetu svog djeteta.

Je li Aleksandar bio s majkom u trenutku fizičkog obračuna Severine i njezine sestre?

– Srećom, bio je pošteđen, ali Igor mi je rekao da je Aleksandar često svjedočio Severininim agresivnim postupcima dok su zajedno živjeli u Zagrebu te da je Igor u takvim situacijama poduzimao mjere kako bi zaštitio Aleksandra od takvih agresivnih ponašanja majke.

Previous articleSrbin koji je u Splitu napadnut zbog Zvezdinog grba igra protiv Hrvatske u Splitu
Next articleZlatko Dalić objavio popis za Dansku i Austriju! Petković unutra, Čolaku i Labroviću pretpozivi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here