Home Biznis Velika potražnja putnika za Kvarnerom i Istrom

Velika potražnja putnika za Kvarnerom i Istrom

1018
0

Ponovnim uspostavljanjem zelene mreže diljem Europe te povezivanjem Hrvatske s brojnim europskim destinacijama, FlixBus vraća autobusnomprijevozu putnika važnu ulogu i tijekom ove turističke sezone. U skladu s povećanim interesom putnika za putovanjima u smjeru Kvarnera i Istre,FlixBus od 17.7. uvodi nove destinacije i povećava frekventnost polazaka. Rijeka, Crikvenica iOpatijadodatno se povezuju s Münchenom i Berlinom, a prema Münchenu uvode se i dodatne noćne linije kojesu zbog ljetnih vrućina te nešto kraćeg putovanja vrlo tražene. Isto tako, putnicima su na raspolaganju dnevne i noćne linije koje Pulu, Rovinj i Rijeku ponovno direktno povezuju s Bečom i Budimpeštom dok se na relaciji Prag – Rijeka traži sjedalo više.

˝FlixBus se kao snažni europski brend, zahvaljujući svojoj širokoj mreži, visokoj frekventnosti te pristupačnoj i kvalitetnoj usluzi tijekom svih ovih godina, nametnuo kao važan segment u razvoju turističke ponude Hrvatske. I u ovim, svima nama izazovnim vremenima, nastojimo pozitivno odgovoriti na potrebe naših putnika za putovanjem te svoju ponudu uz poštivanje svih sigurnosnih mjera konstantno nadopunjivati. ˝ – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Gradovi Istre i Kvarnera trenutno su povezani sa Slovenijom, Austrijom, Njemačkom, Češkom i Mađarskom. Upravo direktnim povezivanjem s destinacijama poput Ljubljane, Maribora, Münchena, Berlina, Praga, Beča ili Budimpešte putnicima je omogućena laka dostupnost po pristupačnim cijenama, a Rijeka je uz Zagreb i Split najfrekventnije čvorište FlixBusa i ove sezone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here