Home Sport Vešović: Rijeka nije ništa manji klub Torina (VIDEO)

Vešović: Rijeka nije ništa manji klub Torina (VIDEO)

1206
0

Iako je još prije sedam dana potpisao za HNK Rijeku, Marko Vešović tek je sinoć prvi put stigao na Kvarner.
Prvi radni dan u klubu prošao mu je u upoznavanju s trenerima i suigračima ali i u prvom predstavljanju brojnim medijskim predstavnicima.
Posebno ga je najavio zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.
– Iako je Marko već tjedan dana igrač Rijeke morali smo sačekati da obavi obveze u reprezentaciji Crne Gore prije nego dođe kod nas. Radi se o bivšem igraču talijanskog prvoligaša Torina koji je kod nas na jednogodišnjoj posudbi, uz mogućnost otkupa ugovora. Ja mu želim svu sreću te da nastavi tamo gdje stao njegov otac.
Marko Vešović je naime sin igrača Rijeke s kraja 80 – tih, Rade Vešovića koji ostao upamćen na Kantridi kao odličan vezni igrač. Marko najviše igra na desnom bočnom ili na desnom krilu.
– Puno sam pričao s ocem koji je ovdje igrao a prošle sezone je čak u Rijeci bio i na stažiranju za Fifa licencu. Ispričao mi je samo lijepe riječi o Rijeci. I o gradu i klubu. A ja sam gledao nekoliko utakmica Rijeke, pogotovo iz ove sezone kvalifikacija za Europsku ligu, te sam se u to i sam mogao uvjeriti – rekao je Vešović i nastavio:
– Sinoć sam tek došao i već sam odradio jedan trening s ekipom. Nadam se da ću se što prije uklopiti u zamisli trenera i da ću se što prije prilagoditi na ekipu. Tu sam da pomognem…
Na pitanje novinara hoće li mu nakon Torina, Rijeke biti stepenica niže u karijeri, rezolutno je odgovorio.
– Rijeka nije ništa manji klub Torina…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here