Home Vijesti VIDEO: Danka viđena u Beču s dvije Rumunjke?

VIDEO: Danka viđena u Beču s dvije Rumunjke?

719
0
3851276 danka ls
3851276 danka ls

Srbijanska policija dobila je novi trag u potrazi za nestalom dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora. Prema neslužbenim informacijama, djevojčica je navodno viđena u Beču u društvu dvojice rumunjskih državljana.

Ova nova informacija odmah je aktivirala policijske snage, a srpska policija kontaktirala je kolege iz Austrije i sve relevantne podatke i snimke proslijedila Europolu.

Intenzivan rad na ovom tragu je nastavljen kontinuirano, a MUP Srbije apeluje na sve građane Beča da ukoliko vide djevojku odmah obavijeste policiju.

Podsjetimo, potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić traje već šest dana od njenog nestanka u utorak u naselju Banjsko Polje. Danka je u trenutku nestanka bila odjevena u ljubičaste hlače i maslinastozeleni sako.

U opisu djevojke stoji da ima smeđu kosu i smeđe oči te da je visoka oko 85 cm. Također, važno je napomenuti da Danka ima bradavicu na režnjici lijevog uha i madež na nadlaktici lijeve ruke.

Policija poziva sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o eventualnom boravku ili viđenju Danka Ilića da odmah jave nadležnim policijskim službama kako bi doprinijeli pronalasku nestale djevojčice.

Video možete pogledati ovdje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here