Home Vijesti VIDEO: Erdogan ostavio Putina da ga čeka, pogledajte kakve je grimase pravio!

VIDEO: Erdogan ostavio Putina da ga čeka, pogledajte kakve je grimase pravio!

392
0

Ruski predsjednik Vladimir Putin ostavljen je u Teheranu da sam stoji ispred novinara i čeka da se sastane sa svojim turskim kolegom Recepom Tayyipom Erdoganom.

Snimka zabilježena uoči sastanka u utorak prikazuje Putina kako se prekriženih ruku vrpolji, prebacuje s noge na nogu i pravi niz neugodnih grimasa pred kamerama gotovo punu minutu prije nego što Erdogan napokon dođe. Da Putin nije bio naročito oduševljen čekanjem, pokazala je i njegova reakcija kada se Erdogan pojavio u prostoriji. Putin je, naime, raširio ruke prema turskom lideru prije nego što su se rukovali i kratko pozirali pred kamerama i fotoaparatima.

Iako sve nije trajalo toliko dugo, dosta je neuobičajeno za ruskog lidera jer je on stekao reputaciju onoga koji ostavlja druge svjetske lidere da ga čekaju, ponekad i namjerno, pa čak i satima nakon što bi razgovori trebali početi, piše Guardian.

Dodaje kako neki nagađaju da je to možda mala osveta za sastanak u Moskvi 2020. na kojem je Erdogan čekao toliko dugo da uđe u sobu za sastanke da je sjeo ispred nje.

Previous articleKadirov: Ukrajina je riješena, planovi su grandiozni. Na redu je Poljska
Next articleWeber: Schumacherova obitelj laže već 10 godina, vrijeme je za istinu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here