Home Tehnologija VIDEO: Kako izgleda svijet kroz Googleove naočale

VIDEO: Kako izgleda svijet kroz Googleove naočale

1000
0

googleGoogle je objavio još jedan video koji prikazuje kakav je to osjećaj nositi Google Glass, naočale koje reklamiraju kao proizvod budućnosti. Štoviše, kompanija traži ‘odvažne i kreativne individualce’ koji bi ih testirali – za što bi morali platiti.

“Želite vidjeti kakav je osjećaj nositi Glass? Iznenađujuće jednostavno. Reci ‘uslikaj fotografiju’ kada želiš uslikati fotografiju. Snimi što želiš, bez korištenja ruku. Možeš i podijeliti ono što vidiš, uživo.

Upute su odmah ispred tebe. Govori ako želiš poslati poruku. Primi obavijesti koje su ti najvažnije. Pitaj štogod ti je na pameti i dobij odgovor bez da postavljaš pitanje”, piše u tekstu koji prati video.

Inače, zajedno s objavom videa Google je oglasio i natječaj za ‘odvažne i kreativne individualce’ koji bi htjeli testirati naočale. Uvjet je da budu iz SAD-a i da na Google+ ili Twitteru (#ifihadglass) u 50 riječi objasne zašto žele Google Glass. Pobjednik će dobiti šansu da među prvima dobije uređaj – uz nadoplatu od 1.500 dolara (8.579 kuna).(net.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here