Home Sport VIDEO: Kek i Mitrović najavili Vikingur

VIDEO: Kek i Mitrović najavili Vikingur

1502
0

Nogometaše Rijeke u četvrtak protiv Vikingura igraju uzvratnu utakmicu trećeg pretkola UEFA Europa lige (Kantrida, 21.15 sati). Iako su još u prvoj utakmici na Farskim Otocima igrači Matjaža Keka vizirali prolaz pobjedom 5:1, pred domaćom publikom valja ga potvrditi i dodatno podignuti samopouzdanje pred zahtjevne utakmice koje slijede.
– Danas se vidi koliko nam znači iskustvo koje stječemo u ovakvim utakmicama, što smo sve prošli Europom. Postavit ću visoke kriterije za igrače koji konkuriraju za momčad. Privilegij je ovo što mi sada igramo. Za to treba raditi, živjeti, odricati se… Mi smo sve to skupa napravili i sada sve to moramo potvrđivati. Svi trebamo svi biti fokusirani na utakmicu protiv Vikingura jer je to ipak europska utakmica neovisno o rezultatu iz prve utakmice – rekao je Matjaž Kek.

Ispred igrača, utakmicu protiv Vikingura najavio je branič Matej Mitrović.
– Čeka nas jedna tvrda utakmica, bez obzira što smo na gostovanju stekli dobru prednost. Nećemo olako shvatiti Vikingur, već uči ozbiljno i koncentrirano kako bismo dokazali da smo bolja momčad – istaknuo je Mitrović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here