Home Mozaik VIDEO: Navijač utrčao u teren i kleknuo da zaprosi djevojku. Uslijedio je...

VIDEO: Navijač utrčao u teren i kleknuo da zaprosi djevojku. Uslijedio je nokaut

404
0

Jedan od navijača bejzbol momčadi Los Angeles Dodgersa je na jučerašnjoj utakmici s Arizona Wildcatsima odlučio zaprositi svoju djevojku. Ipak, plan koji je imao za taj čin je možda trebao malo bolje promisliti. Naime, mladić je utrčao u teren usred utakmice kako bi pred cijelim stadionom zaprosio djevojku Ramonu Savvedru.

Kad je nedužno kleknuo na terenu i okrenuo se prema tribini s prstenom u ruci, navijač je zanemario način na koji zaštitari na utakmicama u američkim sportovima funkcioniraju. U trenutku kad je upao u teren, postao je meta koju treba savladati. Jedan od zaštitara je taj zadatak jako doslovno shvatio.

Usprkos tome što je već klečao s prstenom u ruci i što je bilo potpuno jasno da je njegova namjera romantične prirode, zaštitar nije riskirao. Čim je dotrčao dovoljno blizu, skočio je na prosca zakucao ga na travnjak. Nakon njega su došla još dvojica zaštitara koji su ga vezali. Ipak, nije teže ozlijeđen pa je ubrzo nakon utakmice njegova zaručnica objavila video s utakmice i fotku s prstenom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here