Home Sport VIDEO: Neredi uoči polufinala Eura. Nizozemci tukli, Englezi pobjegli u barove

VIDEO: Neredi uoči polufinala Eura. Nizozemci tukli, Englezi pobjegli u barove

95
0
f 34268501 1280
Screenshot

Uvertiru u polufinalni dvoboj Eura 2024. između Engleske i Nizozemske obilježili su navijači ovih dviju reprezentacija, izazvavši nemire u Dortmundu. U lokalnom kafiću došlo je do sukoba koji su brzo eskalirali u pravu uličnu tučnjavu, s letjelim čašama, bocama i stolicama. Najžešći navijači su se fizički sukobili, što je dovelo do kaotične situacije.

Sukobi u Lokalnom Kafiću

Prema izvještajima, pet je engleskih navijača ozlijeđeno nakon niza napada. Nizozemski huligani iznenada su se pojavili u barovima gdje su dotad mirni britanski navijači uživali u piću. Incidenti su eskalirali kada su Nizozemci počeli gađati Engleze staklenim bocama, što je natjeralo britanske navijače da se povuku u bar.

Policijski Izvještaji i Upozorenja

Policija je unaprijed upozorila na skupine agresivnih nizozemskih navijača koji su putovali s ciljem izazivanja nereda uoči polufinala Eura. Unatoč mjerama opreza, incidenti su se dogodili, proširujući se i na društvenim mrežama. Na platformi X, bivšem Twitteru, jedan korisnik je napisao: “Evo, počinje u Dortmundu.”

Kontinuirani Problemi na Europskom Prvenstvu

Ovaj incident u Dortmundu samo je jedan u nizu navijačkih sukoba koji su obilježili ovogodišnje Europsko prvenstvo. Slični problemi zabilježeni su i u Berlinu, Gelsenkirchenu te Hamburgu, što ukazuje na rastuću zabrinutost zbog sigurnosti tijekom ovih velikih sportskih događaja.

VIDEO INCIDENTA

Detalje sukoba i video incidenta možete pogledati OVDJE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here