Home Vijesti VIDEO: Nitko nije odgovoran za ekološki incident u Urinju

VIDEO: Nitko nije odgovoran za ekološki incident u Urinju

1095
6

Prošlotjedni ekološki incident uznemirio je prošlog tjedna stanovnike Urinja. Ekološka aktivistica Eko Kvarnera ističe Gordana Vukoša kako se ispadi uvijek događaju noću kada ne rade inspekcije službe. Župan Vidoje Vujić tvrdi kako mjerni uređaju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo nisu zabilježili prekomjerna zagađenja ali i konstatira kako su INA-om ne može postići pravu suradnju. Predsjednik Liste za Rijeku Danko ŠVorinić misli kako bi ovakvih incidenata bilo manje kada bi zagađivači zbog njih plaćali penale.

6 COMMENTS

  1. Zanimljivo kako se načelnik Uljan sakrio u mišju rupu i šuti. Gdje su mu pusta obećanja kako će Kostrenjani udisati svježi i čisti zrak jer da će se INA vrlo brzo modernizirati. To je govorio još prije četiri godine. Ali INA je debeli sponzori i njemu i Pomorcu a ljude neka crknu od smrada.

  2. Bravo Mira, imas pravo. Dok INA daje na desetke milijuna godisnje njemu i Pomorcu neka Kostrenjani udisu benzen i sumpor…..hahahahaha, super ti je ova.
    Da malo uklucis mozak skuzila bi da se to ne rijesava u Kostreni ili PGZ vec negdje drugdije i na drugoj razini… Pitaj svog druga Dr. Ivu…

  3. Mira, imas pravo dok je INA glavni sponzor njemu i Pomorcu i gura na desetine miliona na njihove racune nema promjene na bolje…….hahahahaha. Pa di ti zivis, to se rjesava drukcije i na drugom nivou, uostalom obrati se u sredisnjicu pa pitaj svog druga Dr. Ivu koji je sad negdje na GO dok mu se sudi za takve slucajeve….ahahahahahha….

  4. Pa to je prestrašno ! Treba hitno dignuti sve na noge za spas tog građanstva! Eko službe, Inspekcije, Uskok, Mup, Strasbourgh.Oglasiti na sva zvona !Da ih onda vidm u koju će se rupu, osim zatvorske moći sakriti i ostati živi !!!!! Pročitajte kako se nekad ugledni susački profesor zamjerio S.Liniću (SDP), a ovaj mu sredio povratak u Zadar (u režiji HDZ-a!) na novo radno mjesto 1996. godine gdje je taj prof. sociologije i povijesti – pronašao leglo kriminala i korupcije na njegovom blogu marinkomiocic.blog . http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=marinko%20mio%C4%8Di%C4%87%20blog&source=web&cd=5&cad=rja&sqi=2&ved=0CDQQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.zadarskilist.hr%2Fclanci%2F17072010%2Fhrvatska-u-mrezi-mafije-kriminala-i-korupcije&ei=GHOcUOWlOYSP4gSC74CYDg&usg=AFQjCNHKlUL6hm1R9P6y_Gu6HR2kyMuXsw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here