Home Mozaik VIDEO Otac saznao da njegov sin maltretira drugog učenika u školi; ovo...

VIDEO Otac saznao da njegov sin maltretira drugog učenika u školi; ovo je njegova reakcija

670
0

Koja je ispravna reakcija kada vam učitelj kaže da vaše dijete maltretira drugu djecu u školi? Većina nas tjera svoje dijete da se javno ispriča, ali to nije bio potez ovog samohranog oca

Patrick Forsett je od svog učitelja saznao da njegov devetogodišnji sin maltretira dječaka u školi. Ovaj samohrani otac tada je odlučio na ovaj način “kazniti” svog sina.

Prvo je sjeo i porazgovarao s dječakom, gdje mu je ovaj objasnio da to što radi nije u redu, a zatim je rekao da će smisliti kako popraviti situaciju i ispričati se prijatelju.

“Nisam tražio da se ispriča, ali sam objasnio kako još ima vremena ispraviti pogrešku koju je napravio. Vrijeme ne možemo vratiti, ali uvijek možemo pokušati ispraviti stvari”, objasnio je u videu koji ima preko 800.000 pregleda.

Tada je njegov sin učinio upravo to: prišao je dječaku kojeg je povrijedio i pitao ga što voli, a kada je saznao da su to Pokemoni, odlučio mu je dati 2 svoje zlatne Pokemon karte.

‘Samo iskren razgovor daje rezultate. Tako učimo svoju djecu kako rješavati probleme i ispravljati svoje pogreške’, dodao je tata Patrik čija je ideja oduševila komentatore na društvenim mrežama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here