Home Mozaik VIDEO: Ovo nije za crveni nego za zatvor! BiH s obje kopačke...

VIDEO: Ovo nije za crveni nego za zatvor! BiH s obje kopačke udarila protivnika u prsa!

148
0

Božićno vrijeme znači da nogometne lopte miruju na većini travnjaka, barem na onim europskim, ali u drugim područjima danas se ipak igraju utakmice. To se, prije svega, odnosi na utakmice u bliskoistočnim državama, pa se tako igralo i nekoliko utakmica u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U utakmici između Dibbe i Al Sharjaha u glavnoj ulozi je bio legendarni bosanskohercegovački nogometaš Miralem Pjanić, ali ne zbog nekog atraktivnog gola ili asistencije, već zbog nevjerojatno brutalnog udaranja protivnika.

Dvije najveće zvijezde BiH stale uz Ukrajinu, odbijaju igrati s Rusima, a oglasio se i legendarni Vatreni
Naime, u jednom trenutku je nogometaš Dibbe Albloushi Mansour prekršajem zaustavio Pjanića, koji je pao na pod s kojeg je snažno, s obje kopačke, udario Mansoura posred prsiju. Sudac utakmice odmah je Pjaniću pokazao crveni karton, nakon pregledane snimke VAR mu je preporučio da i Mansoura ‘nagradi‘ isključenjem.

Koliko je start bio brutalan, pokazuje i reakcija Gregoryja Dufrennesa, trenera Dibbe, koji je gestikulacijama Pjanića pitao je li normalan! Srećom pa Mansour nije dobio nikakvu težu ozljedu…

Previous articleIznenada umro direktor ruskog brodogradilišta koje radi podmornice za vojsku
Next articleTemperature za blagdane idu i do 17 stupnjeva Celzijusa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here