Home Sport VIDEO: Petoligaš ispisao povijest, svemu je prethodio ovaj motivacijski govor kapetana!

VIDEO: Petoligaš ispisao povijest, svemu je prethodio ovaj motivacijski govor kapetana!

139
0

Argentniski petoligaš Centro Espanol kreirao je senzaciju u Argentinskom kupu pobjedom protiv favoriziranog prvoligaša Tigrea. Dvije momčadi susrele su se u utakmici za šesnaestinu finala natjecanja, a Centro Espanol izborio je tu fazu boljim izvođenjem jedanaesteraca (1:1, 5:4).

Društvenim mrežama širi se motivacijski govor kapetana momčadi koji je prethodio povijesnom uspjehu kluba. Istovremeno, argentinski mediji rasplet utakmice opisuju kao “šok” i “bombu”, navodeći da je ta pobjeda bez sumnje najveća u klupskoj povijesti te da je junak utakmice bio golman Benitez, inače frizer.

Kapetan pobjedničke momčadi ohrabrio je svoj tim u svlačionici podsjetivši suigrače da iza njihovog truda stoji velika žrtva i da nisu dio ove utakmice samo da bi bili statisti u njoj. Potom je hrabreći suigrače i podižući atmosferu u govoru dodao:

“Svi vrlo znamo da se u nogometu sve vrti oko novca, a ova utakmica donosi veliki iznos. Znate momci, postoje stvari koje se ne mogu kupiti. To je slava. Slavu ništa ne može kupiti. Nju ćete imati do kraja života, iskovanu u vatri, duboko unutra. Godine će prolaziti, a vi ćete se ovog sjećati, vaše obitelji, naši ljudi ovdje.

Mislimo danas na te trenutke, na to što ti plaća vožnju autobusom, tvoje kopačke. Sjeti se svog djetinjstva. Pred nama je najveći trenutak u nogometu. Najveći. Igramo protiv kluba iz prve lige, ulog je velik. Pobijedit ćemo ih, imamo ovolika muda”, rekao je i rukama pokazao što misli, a potom nastavio dodirujući svoje suigrače: “Vjerujem u sebe, u tebe, u tebe, u tebe. U baš svakog od vas.”

Nastala je euforija. Koji trenutak kasnije Centro Espanol izborio je šesnaestinu finala kupa u kojem će igrati protiv još jednog prvoligaša. Sljedeći suparnik im je Defensa y Justicia.

Previous articleLet3 dva dana prije Dore objavio 18+ video s proba: ‘Zadnje pripreme’
Next articleSergej Trifunović o incidentu u riječkom kazalištu: ‘Ma kakav crni incident, ja bacam telefone u pozorištu već 20 godina’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here