Home Sport VIDEO: Pogledajte Babićev debakl iz drugog kuta

VIDEO: Pogledajte Babićev debakl iz drugog kuta

202
0
NNjHz1yS
X

Alen Babić (33) doživio je težak poraz u borbi protiv osam godina mlađeg Johnnyja Fishera, koja se održala u londonskoj Copper Box Areni. Britanac je svojim snažnim i preciznim udarcima u glavu uspio oboriti hrvatskog boksača za samo 36 sekundi, što je rezultiralo prekidom borbe.

Brzi Nokaut u Londonskoj Areni

Borba koja se održala nešto iza ponoći trajala je tek nešto više od pola minute. Johnny Fisher, poznat po nadimku “Bik iz Romforda”, dominirao je od samog početka. Snažni udarci koje je Fisher plasirao na Babića pokazali su se previše za hrvatskog boksača, koji se nije uspio oporaviti od naleta.

Drugi Poraz u Profesionalnoj Karijeri

Ovim porazom, Babić je upisao svoj drugi poraz u ukupno 14 profesionalnih mečeva. S druge strane, Fisher je ovom pobjedom zadržao svoj savršeni rekord, ostvarivši 12. pobjedu u isto toliko borbi. Fisher je, pritom, ostvario i najbrži nokaut u svojoj karijeri, dodatno učvrstivši svoj status velike nade britanskog boksa.

Borba Prekinuta Nakon 36 Sekundi

Sudac Mark Bates bio je prisiljen prekinuti borbu nakon što je Babić pao na pod. Iako se hrvatski boksač pokušao ustati i doći k sebi, video snimljen iz kuta boksačkog ringa jasno pokazuje koliko je bio ošamućen od primljenih udaraca. Fisherov nalet bio je previše za Babića, koji se našao u nemogućoj situaciji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here