Home Mozaik VIDEO Putnica pokušala otvoriti avionska vrata:”Tako mi je rekao Isus, želim letjeti”

VIDEO Putnica pokušala otvoriti avionska vrata:”Tako mi je rekao Isus, želim letjeti”

264
0

Žena je uhićena u SAD-u nakon što je pokušala otvoriti vrata aviona na 11000 metara visine.

Prema dokumentima koje je objavio Okružni sud SAD-a za istočni okrug Arkansasa, Elom Agbegninou (34) rekla je usred leta da joj je “Isus rekao da mora otvoriti vrata aviona”, prenosi Click2Houston. Incident se dogodio na letu Southwest Airlinesa iz Houstona u Teksasu za Columbus u Ohaju u subotu, 26. studenog.

Žena je pokušala otvoriti vrata aviona nakon što su je stjuardese spriječile da dođe do izlaza za slučaj opasnosti.

Druga stjuardesa rekla je da je putnica pitala može li “pogledati kroz prozor”. Kad su je stjuardese zaustavile, progurala se kroz njih i počela povlačiti kvaku izlaznih vrata.

Sudski dokumenti također navode da je žena tada počela udarati glavom o pod aviona i kasnije rekla: “Isus mi je rekao da letim za Ohio i Isus mi je rekao da otvorim vrata aviona.”

Situacija je navela pilota da hitno sleti u Nacionalnu zračnu luku Bill i Hillary Clinton u Little Rocku. Nakon što su sletili sigurno do obližnjeg aerodroma, ženu su uhitili i odveli policajci, dok je jedan putnik hospitaliziran zbog lakših ozljeda.

Previous articleSkandal u susjedstvu dobio šokantan nastavak: Policajka dogovarala seks utroje u zamjenu za skupocjeni mobitel
Next articleVIDEO: Sudac poklonio Argentini penal, Szczesny ga obranio Messiju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here