Home Mozaik VIDEO: Rusi objavili detaljno kretanje osumnjičene za ubojstvo Darje Dugine!

VIDEO: Rusi objavili detaljno kretanje osumnjičene za ubojstvo Darje Dugine!

290
0

Federalna služba sigurnosti objavila je video Ukrajinke Natalije Vovk (Shaban), osumnjičene za ubojstvo Darje Dugine, javlja RIA Novosti.

Video prikazuje njen ulazak u Rusiju, kao i trenutak kada ulazi u zgradu u Moskvi u kojoj je Dugina živjela, a u kojoj je Natalija iznajmila stan.

Zanimljivo je da na snimci na kojoj otvara haubu automobila ima plavu kosu, dok je na snimci ulaska u zgradu ofarbana u smeđu boju.

– Utvrđeno je da su zločin pripremile i počinile ukrajinske specijalne službe. Počiniteljica je ukrajinska državljanka Natalia Vovk, rođena 1979. godine, koja je u Rusiju stigla 23. srpnja 2022. godine zajedno sa svojom kćeri Sofijom Shaban, rođenom 2010. godine. Kako bi organizirala ubojstvo Darje Dugine i došla do podataka o njezinom načinu života, ona je unajmila stan u Moskvi u kući u kojoj je pokojnica živjela – stoji u izvješću.

Nakon počinjenja zločina, “Vovk je zajedno sa svojom kćerkom preko Pskovske oblasti otišla u Estoniju”.

Ističe se da su kriminalci koristili “mini cooper” za praćenje novinara, pri ulasku u Rusiju koristili su registarske oznake DPR – E982KSH DPR, u Moskvi – kazahstanske tablice – 172AJD02, a pri izlasku – ukrajinske.

U subotu navečer u vožnji se zapalio automobil kojim je, prema tvrdnjama istražnih tijela, upravljala Darja Dugina, kćer Putinovog ideologa Aleksandra Dugina. Preminula je na mjestu. Prema preliminarnim verzijama, eksplodirala je eksplozivna naprava postavljena u automobil.

Previous article‘Ubili su je brutalno, pred mojim očima’: Bila je lijepa žena i pravoslavka…
Next articleSvetlanu (19) muž iskasapio pred bebom čim je čuo što svekrva planira: Njene posljednje riječi su jezive

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here