Home Mozaik Svetlanu (19) muž iskasapio pred bebom čim je čuo što svekrva planira:...

Svetlanu (19) muž iskasapio pred bebom čim je čuo što svekrva planira: Njene posljednje riječi su jezive

310
0

Ruska policija otvorila je kazneni postupak za ubojstvo 19-godišnje studentice Svetlane Kopteve, nakon što je glavni osumnjičenik, njezin suprug Nikita Gusev (23) 4. kolovoza ujutro počinio samoubojstvo.

Žrtva je izbodena pred očima svoje petomjesečne bebe, kauč i jastuk bili su krvavi. Boce s mlijekom bile su razbacane uokolo. Mokro rublje još je bilo u stroju, a beba je plakala u krevetiću. To je bila scena koja je dočekala policiju kada su pretresli stan u Jekaterinburgu.

Djevojka je dva dana prije smrti rekla majci da želi napustiti muža s kojim je nedavno dobila sina. Rodbina je podržala Svetlaninu odluku, a majka je odlučila izbaciti zeta iz jednosobnog stana koji je iznajmljen za djevojku i njenog malog sina. Kad je rođak stigao u višekatnicu, ulaz je već bio ogradio policajac.

– Sve je znao. Ne piši. Zbogom mama – napisala je Svetlana u posljednjoj poruci majci u 04:12 ujutro. Pretpostavlja se da je ubijena između 08:30 i 10:00 sati.

Ranije su Nikita i Svetlana živjele u stanu momkova oca, ali nakon obiteljskog sukoba, muškarac je zamolio sina i trudnu snahu da se isele.

– Preselila sam je [Svetlanu] u njihov prvi stan na drugom katu, kako joj on ne bi bacio torbu s osmog kata – prisjeća se majka djevojčice Elena Kopteva za Komsomolskaya Pravda.

Kaže da nije dala dozvolu da Nikita živi u novom stanu, u koji su isprva smjeli ući samo ona, Svetlana i otac djevojčice. Ali dobio je ključ i uselio se.

– Nije imao pravo tu živjeti! Učinio sam to da zaštitim svoju kćer. Nećak je otišao kod njih provjeriti da Sveti nije ništa napravio – rekla je očajna majka.

Nakon ubojstva kćeri, Elena je odvela unuka k sebi u grad Verhnaya Salda.

Previous articleVIDEO: Rusi objavili detaljno kretanje osumnjičene za ubojstvo Darje Dugine!
Next articleVIDEO: Alen Vitasović pao s pozornice usred koncerta u Barbanu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here