Home Mozaik VIDEO San Marino birao pjesmu za Eurosong, tijekom javljanja uživo, novinar se...

VIDEO San Marino birao pjesmu za Eurosong, tijekom javljanja uživo, novinar se našao kraj žene koja se skidala gola

154
0

Tijekom javljanja uživo na ovogodišnjem izboru Una voce per San Marino televizijske kamere su slučajno uhvatile ženu u garderobi dok se skidala, što je na koncu shvatio i voditelj Jonathan Kashanian.

25. veljače navečer Teatro Nuovo di Dogana je ugostio finalnu večer Una voce per San Marino 2023., događaja čiji je cilj izabrati glazbenika/icu koji će predstavljati San Marino na Eurosongu. The Piqued Jacks trijumfirali su s pjesmom “Like an animal“, no pozornost gledatelja, a ne izvođača u konkurenciji, bila je koncentrirana na gafove tijekom emisije, poput onog u kojem su kamere greškom uhvatile djevojku dok se presvlačila u garderobi.

Dok je novinar počeo javljanje uživo, iza njega je viđena djevojka koja se namjeravala skinuti u garderobi. Kashanian, zaštitno lice talijanske televizije koji je bio voditelj večeri, neugodnost je primijetio tek nakon 10 sekundi. “Ne, čekaj, ispričaj me na trenutak. Irol! Ispričavam se na prekidanje, Irol molim te makni se odande. Vidiš da se presvlače, potpuno su gole! Zašto se smiješ? Barem me prvo obavijestite. Jesmo li vidjeli previše?”, zabrinuto je upitao Jonathan dok su se Irol i snimatelj udaljavali. Video tog gafa munjevito se proširio društvenim mrežama, a pojedinci su tvrili da je incident bio namješten kako bi se povećala gledanost emisiji.

Što se tiče pobjedničke pjesme, pjesmu možete poslušati ovdje:

Previous articleSusjedi se žalili na pijetla jer je “kukurikao prerano”, intervenirala policija
Next articleUpaljena upozorenja za dijelove Hrvatske: ‘Ciklona iz Sredozemlja donosi novi val oborina’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here