Home Mozaik VIDEO: Sin taksijem poslao mamu u dom?

VIDEO: Sin taksijem poslao mamu u dom?

176
0
taxi 830x0
Dario Vasilić i Dalibor Paus

Internetom kruži navodni video iz Meksika koji je izazvao značajnu pažnju javnosti, potaknuvši niz reakcija od suosjećanja do sumnjičavosti.

Prema opisu videa, djevojka koja radi kao vozačica Ubera stigla je na dogovoreno mjesto i preuzela staricu. Međutim, drama je počela kada joj je objašnjeno da će je odvesti u starački dom, što je navodno dovelo do potresnih reakcija starice.

Prema navodima, ženin sin platio je vožnju, ali ona nije znala kamo je voze. Kada je shvatila što se događa, počela je moliti za milost, nudeći dvostruko više novca i ističući da ima svoj dom.

“Koliko god su ti dali, ja ću ti dati duplo, samo me nemoj voziti. Imam svoju kuću. Reci mom sinu da ga više neću gnjaviti svojom tugom”, rekla je potresena žena.

Emocije su preplavile i vozačicu i putnicu, dok su se razmjenjivali potresni dijalozi koji su se odvijali na stražnjem sjedalu vozila.

“Što sam ti učinila, sine, ljubavi moja… zašto to radiš ako sam ti ja majka”, rekla je žena na stražnjem sjedalu.

Korisnici društvenih mreža ostavili su brojne komentare izražavajući tugu zbog situacije u kojoj se starica našla. Neki su čak podijelili vlastita slična iskustva, izražavajući suosjećanje s njenom situacijom.

Unatoč tome, postojala su i izražena sumnjičavost u autentičnost videa. Dok neki smatraju da je riječ o iskrenom i emotivnom trenutku, drugi su skeptični zbog moguće manipulacije ili režiranja situacije.

Važno je napomenuti da se na internetu često pojavljuju priče, fotografije i videi koji mogu imati drugačiju pozadinu od one koja je ponuđena. Stoga je bitno da korisnici budu oprezni i da ne donose zaključke bez dodatnih informacija ili potvrde autentičnosti sadržaja.

Identitet starije žene još uvijek nije poznat, što dodatno doprinosi misteriji i raspravama oko ovog navodnog događaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here