Home Vijesti VIDEO: Šokantni snimci bijega ubojice policajaca u Trstu, u tijeku psihijatrijsko vještačenje

VIDEO: Šokantni snimci bijega ubojice policajaca u Trstu, u tijeku psihijatrijsko vještačenje

3490
0

Tužitelj nastavlja s psihijatrijskim pregledom ubojice dvojice policajaca u Trstu, a u međuvremenu su se pojavili i snimci ovog događaja koji je šokirao Trst i Italiju.

Podsjetimo, u okršaju vatrenim oružjem ispred tršćanske Policije prošli petak ubijena su dva mlada policajca – 34-godišnji Pierluigi Rotta i 31-godišnji Matteo Demenego, a još dva policajca su ranjena. Napadači su dominikanske nacionalnosti – 29-godišnji Alejandro Augusto Stephan Meran, koji je evidentiran kao psihički bolesnik, koji je napad izveo u pratnji svog 32-godišnjeg brata Carlyslea Stephana Merana.

Kako su prenijeli talijanski mediji, očevidom je utvrđeno da je Alejandro Stephan Meran ukrao skuter, te se ubrzo pokajao zbog toga i nazvao brata, te je upravo Carlysle Stephan obavijestio policiju o događaju.

Na mjesto događaja došla je interventna policija, koja je braću Meran odvela policijskim kombijem, a dolaskom u policijsku stanicu desio se nevjerojatan scenarij – Alejandro Augusto Stephan Meran zamolio je da ode u WC, te je uz hodu oteo pištolje policajcima. Pucao je u dvojicu policajaca koji su ubrzo nakon okršaja preminuli od teških ozljeda.

Svjedoci navode da su vidjeli mladića kako trkom izlazi iz zgrade policije s pištoljem u ruci te je pokušao otvoriti parkiran policijski automobil, no bezuspješno. Ubrzo je stiglo nekoliko policajaca koji su savladali braću Meran i uhapsili ih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here