Home Mozaik (VIDEO) TikTok poludio zbog djevojke s ogromnim podbratkom: Nekada se sramila zbog...

(VIDEO) TikTok poludio zbog djevojke s ogromnim podbratkom: Nekada se sramila zbog izgleda, a sada joj opću popularnost donio bizarni detalj!

131
0

Bila je izrazito nesigurna zbog svoje “duple” brade, a onda je zahvaljujući toj “nesavršenosti” postala zvijezda na TikToku. Ovo je kratka priča o Rachel Spicer, a ovo su detalji.

Rachel Spicer ima 24 godine i 1,9 milijuna obožavatelja na TikToku, nije ni slutila da će joj dupla brada donijeti toliku popularnost na društvenoj mreži. Najveće iznenađenje uslijedilo je nakon što je objavila video na kojem pomiče ovaj dio lica ili, kako kaže, na kojem joj pleše brada.

“Reakcija je bila luda, moj telefon nikad prije nije toliko eksplodirao”, rekla je, prenosi New York Post.

Koliko je zapravo popularna na TikToku govori i njezin video koji je pogledalo čak 111 milijuna ljudi, a u kojem se odvija spomenuti ples brade uz pjesmu Michaela Jacksona “Wanna Be Startin ‘Somethin'”.

U TikToku su rekli da je njezin nastup bio lijep i moćan, a mnogi su je pitali kako joj uspijeva tako nešto.

“Kada sam počela redovito objavljivati ​​videozapise i govoriti ljudima da vole svoju bradu, odaziv je bio toliko pozitivan da sam primila komentare i e-poruke o tome da pomažem ljudima s njihovom nesigurnošću”, rekla je za Jam Press.

Rachel je bila iznenađena kad je saznala koliko je ljudi nesigurno zbog “njihove brade i okrugla lica”.

“To je samo brada”, istaknula je.

Naravno, nažalost, dobila je i negativne komentare, ali njezina je pozitivnost jača.

Rachel je svoju bradu promovirala i na Instagramu, gdje ima više od 50.000 pratitelja.

@rachelspicer_ HAPPY ✨CHIN TOK✨ TUESDAY CHICKENS💚 your weekly reminder to love your chin and make them dance🐠💋 #chintok #doublechin #chindance #loveyourchin #fyp ♬ original sound – Ian Asher

Previous article‘Završili u krevetu čim su se kamere ugasile’: Najbrutalniji frajeri Europe za kojima žene lude snimili se golišavi
Next articleBrozović proglašen najboljim veznjakom Serie A. ‘Moć, tehnika, briljantnost’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here