Home Sport VIDEO: Trenutak ludila koji niste vidjeli na TV-u. Zvijezde Njemačke nokautirala Španjolca...

VIDEO: Trenutak ludila koji niste vidjeli na TV-u. Zvijezde Njemačke nokautirala Španjolca bez lopte!

198
0
kospanjem
kospanjem

Agresivni pristup obilježio je susret Španjolske i Njemačke (2:1) u četvrtfinalu Europskog prvenstva. Od samog starta utakmice ljestvicu je visoko podigao Toni Kroos prekršajem koji će izbaciti Pedrija s Eura. Kroz 120 minuta igre, zabilježeno je čak 39 prekršaja, 15 žutih i jedan crveni karton, što govori o intenzitetu i fizičkoj naravi ovog dvoboja.

Kontroverzni Trenuci na Terenu

Međutim, utakmica je ostala obilježena i kontroverznim trenutkom koji je ostao nezabilježen od strane glavnog suca Anthonyja Taylora, kao i TV kamera. Na bespućima Interneta isplivala je snimka sukoba španjolskog braniča Marca Cucurelle i njemačkog napadača Leroya Sanea. Snimka, iako niske kvalitete, pokazuje trenutak kada Sane dolazi prema Cucurelli, nakon čega ga Španjolac blago odguruje rukom u rame. To je potpuno izbacilo Sanea iz takta, koji se zaletio u Cucurellu i možebitno ga udario podlakticom u glavu. Cucurella je naglo pao na tlo držeći se za lice.

[SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE]

Reakcija Sudaca i Dodatne Kontroverze

Sudac Taylor nije primijetio ovu situaciju, inače bi žuti karton za Sanea bio najblaža moguća kazna. Ovo nije bio jedini kontroverzni trenutak u utakmici. Taylor je ranije poštedio Tonija Kroosa, koji je mogao biti isključen već u prvom poluvremenu zbog grubog prekršaja na Pedriju. U konačnici, Taylor je “vratio uslugu” Španjolcima u 106. minuti, kada je Cucurella igrao rukom u kaznenom prostoru i možda obranio pogodak Musiale, no kaznenog udarca nije bilo.

Utjecaj na Daljnji Tijek Turnira

Izbacivanje Pedrija s Eura veliki je gubitak za Španjolsku, koja će morati pronaći način kako nadomjestiti njegovu kreativnost i energiju u veznom redu. Njemačka, s druge strane, mora se suočiti s posljedicama agresivnog pristupa koji ih je na kraju koštao ispadanja iz turnira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here