Home Sport VIDEO: Zadržati priključak u vrhu

VIDEO: Zadržati priključak u vrhu

1471
0
foto: nk-rijeka.hr

Nakon europske utakmice sa Žilinom slijedi 5. prvenstveno kolo protiv Osijeka. Utakmica se igra u ponedjeljak, 12.08. s početkom u 20:15 sati.

Nakon slobodnog dana ekipa se večeras okupila na Kantridi te odradila trening. Prije treninga održana je redovna konferencija gdje su uz trenera ovaj put bili prisutni Nikola Pokrivać te Ivan Tomečak.

Na samom početku konferencije trener Kek obratio se prisutnim novinarima: Nakon europske utakmice na redu nam je prvenstvo kojem se okrećemo. Europu ostavljamo trenutno iza sebe, okrećemo se Osijeku. Utakmica koja nam dolazi i u dobrom i u nezgodnom trenutku. Osijek je imao možda malo više vremena za pripremu ali mi smo u tom ritmu igranja i imamo širok krug igrača tako da neće bit problema.
Osijek je ekipa koja ima svoj cilj i koja ima puno mladih igrača, koji su oplemenjeni sa iskustvom. Znaju igrati ali naš cilj su novi bodovi. Od igrača će sigurno nedostajati Jugović i Brezovec te Cesarec koji je nakon ozlijede počeo trenirati.

Igranje u Europi je trenutno iza nas. Prošli smo Žilinu i okrećemo se prvenstvu i utakmici sa Osijekom. Imamo dva dana do utakmice sa Osijekom da se dobro pripremimo. Kao i uvijek do sada u svakoj utakmici tako i u ovoj idemo na pobjedu. Cilj nam je osvojiti tri boda i osigurati priključak pri samom vrhu prvenstvene ljestvice, poručio je Nikola Pokrivač.

Poslije Nikole i šefa nemam što puno dodati, osim da čekamo utakmicu sa Osijekom, da pobjedimo, da damo sve od sebe. Neće nam sigurno biti lako. Kroz ova dva dana trebamo se što bolje spremiti i uz podršku naših navijača osigurati tri vrijedna boda, dodao je Ivan Tomečak.

Previous articleOvaj kombi vozi Gashi!
Next articleIzgorilo skladište na Mlaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here