Home Najnovije VIDEO: Zekić prozvao suca zbog ovih situacija: Ristovski dobio žuti, a Duarte crveni

VIDEO: Zekić prozvao suca zbog ovih situacija: Ristovski dobio žuti, a Duarte crveni

115
0
00d9c4ae 45f3 4dd9 9c7e c05523425426
Screenshot MAXsport

Dinamo je osigurao naslov prvaka SuperSport HNL-a pogotkom Arijana Ademija koji je donio pobjedu protiv Osijeka rezultatom 1:0 na stadionu Maksimir u 34. kolu. Zagrebačka momčad sada ima nedostižnih sedam bodova više od drugoplasirane Rijeke, koja je izgubila od Varaždina (3:1), što je matematički eliminiralo njene izglede za osvajanje titule.

Unatoč pobjedi, Dinamo se u nekoliko navrata našao u opasnim situacijama protiv Osijeka. Momčad trenera Zorana Zekića pružila je snažnu igru, a golman Ivan Nevistić spašavao je Dinamo nakon udaraca Ramona Miereza i Petra Pušića.

Nakon susreta, Zekić je izrazio nezadovoljstvo suđenjem, posebno odlukama glavnog suca Patrika Kolarića. “Čestitam Dinamu na naslovu, ali sada moram govoriti o nečemu što me zaista ljuti. Nakon toliko godina u nogometu, još uvijek mi nije jasno. Vrijeme je da se prestanemo učiti na tuđim pogreškama”, rekao je Zekić.

Trener Osijeka istaknuo je nekoliko situacija u kojima smatra da je suđenje bilo nepravedno. “Ako je crveni karton zaslužio Duarte, onda je isto tako trebao biti dodijeljen i Ristovskom u prvom poluvremenu. Molim svoj klub da reagira na ovakve situacije jer su ovo preozbiljne stvari i na kocki su egzistencije naših obitelji i igrača”, dodao je Zekić.

Što je Ristovski trebao dobiti zbog situacije u 34. minuti?

Jedna od situacija na koje je Zekić ukazao dogodila se u 34. minuti kada je Anton Matković iz Osijeka srušen od strane Stefana Ristovskog iz Dinama. Unatoč negodovanju klupa Osijeka, Kolarić je dodijelio žuti karton umjesto crvenog, objašnjavajući da je Matković krenuo prema aut-liniji, a ne prema golu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Što je Duarte trebao dobiti zbog situacije u 59. minuti?

Druga situacija odvila se u 59. minuti. Arber Hoxha je utrčao iza obrane Osijeka i dotaknuo loptu, a potom je na njega, na rubu kaznenog prostora, naletio gostujući branič Andre Duarte. Hoxha je tražio prekršaj, a Duarte je smatrao kako je riječ o uobičajenom duelu.

VAR provjera je trajala par minuta, a potom je Kolarić sam otišao pogledati snimku na monitor postavljen uz teren. Vratio se u 64. minuti i pokazao Duarteu direktan crveni karton, na što je igrač odgovorio pljeskom. Kolarić je pritom dosudio slobodan udarac, a ne kazneni udarac za Dinamo.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here