Home Sport VIDEO: Žestok napad na Newcastleovog kapetana. Prijetili mu smrću!

VIDEO: Žestok napad na Newcastleovog kapetana. Prijetili mu smrću!

129
0

Policija je otvorila istragu zbog tučnjave u centru Newcastlea u kojoj je sudjelovao i kapetan Newcastleove nogometne momčadi Jamaal Lascelles. On je, kako piše Daily Mail, otišao u večernji izlazak na slobodan dan u društvu mlađeg brata i prijatelja kad ih je napala skupina muškaraca.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ŠTO SE DOGODILO

Tvrdi se da je 19-godišnji brat Newcastleovog kapetana dobio udarac laktom u vrat, na što se uključio Lascelles i odgurnuo napadača. Skupina od šestorice do osmorice napadača potom se okomila na nogometaša. Prije no što su krenuli udarci, prema njegovoj glavi letjela je i boca, koja ga je promašila.

Prema navodima Daily Maila, brat nogometaša je iz tučnjave izašao krvav, a prijatelj završio u nesvjestici nakon udaraca nogom u glavu dok je ležao na tlu. Lascellesu su upućene prijetnje da će ga upucati. Prema izjavama očevidaca, nogometaš je uputio nekoliko udaraca prema napadačima. Reagirao je u samoobrani i s ciljem zaštite brata.

Napadači su pobjegli prije dolaska policije. Hitna pomoć pružala je pomoć Lescellesovom prijatelju. Navodi se da je 15-ak minuta bio bez svijesti.

Previous articleCivilna zaštita: Sutra je u Rijeci moguća jaka kiša, na snazi narančasto upozorenje
Next articleFedra art projekt – Laure Marchig: ‘Kako oprati naočale i ostali korisni recepti’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here