Home Mozaik ‘Vidjela sam duha na groblju’: Jeziva snimka se munjevito širi TikTokom, ima...

‘Vidjela sam duha na groblju’: Jeziva snimka se munjevito širi TikTokom, ima i svjedoka!

198
0
1510495 untitled ls (1)
Tiktok

Amy Pendleton pokazala je svoje otkriće u TikTok videu nakon što je vidjela lice “duha” na Street Viewu. Otkriveno je na groblju za koje se pričalo da je ukleto.

“Mislim da sam upravo pronašao duha ili prvog duha na Google kartama. Guglajte ‘Groblje Gilson’. To je povijesno mjesto u Nashui, New Hampshire; priča se da je ukleto. Idite na Street View, idite na 360 i samo prošeći ulicom.”

Dok se Amy fokusira na par suhozida, može se vidjeti sablasna figura. Zumiranje otkriva kako izgledaju glava i torzo sredovječnog muškarca. Sablasna se pojava pojavljuje točno iznad zidova, između lišća drveća.

@amypendletown #ghostsongoogle #gilsonroadcementery #ghostoncamera #googlemapsfun @slappedhamofficial @NukesTop5Official @Google ♬ original sound – Amy Pendleton

Snimka je izazvala veliku pometnju u odjeljku za komentare, a neki su tvrdili da su svjedočili i paranormalnim aktivnostima. Čak je napisao: “Tako zovu čuvara groba. On je vrlo brz.” Dodao je: “Ovdje imam dugogodišnje dokaze. Drugi je tvrdio: “To je moj 16. rođak uklonjen, Kelly je jednostavno rekao: “Jezivo!” Ali drugi plakati bili su skeptičniji prema onozemaljskom objašnjenju. Lexi je napisala: “To je samo plahta. Iste boje možete vidjeti gore.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here