Home Mozaik Vidoje ostavio Nikolini nakit vrijedan stotine tisuće eura!

Vidoje ostavio Nikolini nakit vrijedan stotine tisuće eura!

187
0

Suprug Nikole Pišeka, povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, preminuo je 8. svibnja i pokopan na Novom groblju u Beogradu.

Nakon njegove smrti, u javnosti se mnogo govori o imovini, te o tome kome će ona pripasti nakon njegove smrti, s obzirom na to da je bio vrlo imućan. Inače, Vidoje je sin Miše Grofa, cijenjenog i jednog od najbogatijih srpskih antikvara.

Iako se još uvijek ne zna što je Ristović posjedovao, a što stekao u zajednici s Nikolinom, o voditeljinom skupocjenom nakitu često se pisalo u medijima. Pogotovo o njezinom zaručničkom prstenu za koji je pokojni Ristović platio 15.000 eura.

– Inače, moj vjenčani prsten, čak i da ga imam, ne bi se detektirao kao vjenčani jer ga ne nosim. Dobro, u posljednje vrijeme čak ga često nosim, ali ni muž ni ja nismo ništa konvencionalni, a ni on ga ne nosi. Ali, jako volim svoj vjenčani prsten, pa ću ga zadržati i ako se razvedem – rekla je Nikolina jednom prilikom.

Također, kada je par prije dvije godine opljačkan tijekom ljetovanja u Hrvatskoj, tom prilikom su kod sebe imali gotovo 68.000 eura gotovine, kao i nakit vrijedan 200.000 eura. To je tada začudilo javnost, a voditeljica je objasnila zašto je na odmoru nosila skupi nakit i toliko novca.

– Suprug je podigao novac u banci u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala biti kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Ja sam žena koja voli nakit i volim ga mijenjati. Zašto ga ne bih nosilao sa sobom ako je to moje vlasništvo? Vidoje je, pak, strastveni zaljubljenik u satove, to je njegova ljubav – rekla je tada Nikolina.

Među nedostajućim nakitom bilo je nekoliko komada koje je Nikolina rado nosila: ženski Cartier Panther prsten (25.000 eura), Cartier Love narukvica s dijamantima (40.600 eura), Chopard prsten 3,75 ct (bijelo zlato) vrijedan 65.000 eura.

Previous articleBliži se rastanak Rujevice s kapetanom, Nijemci ga gotovo sigurno neće poslati na posudbu!
Next articleRestoran vam ima dugačku terasu? Nabavite konobaru skateboard! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here