Home Mozaik Vidovnjak kojeg mnogi silno uvažavaju prestrašio najavom: ‘2023. će donijeti novi rat...

Vidovnjak kojeg mnogi silno uvažavaju prestrašio najavom: ‘2023. će donijeti novi rat i bit će gori od ovog u Ukrajini’

1338
0

Craig Hamilton-Parker, vidovnjak kojeg silno uvažavaju zato što je uspješno predvidio ishod Brexita, Donalda Trumpa u ulozi predsjednika SAD-a, ali i smrt kraljice Elizabete II., još jedanput je ponovio da njegove vizije ukazuju na novi rat u 2023. godini.

O tom je sukobu prvi put progovorio još prije tri godine, ali je u nedavnom obraćanju na YouTubeu kazao da su britanski mediji krivo prenijeli njegove riječi i naglasio da nikad i nigdje nije rekao da će taj sukob označiti početak Trećeg svjetskog rata.

“Svi koji pratite moj kanal znate da već neko vrijeme spominjem mogućnost konflikta u Tajvanu. Nažalost, imam predosjećaj da uskoro dolazi, zapravo da će već ove godine poprimiti prve obrise”, kazao je i nastavio:

“Također, imam osjećaj da će taj sukob pokrenuti neki slučajan zračni ili podmorni incident, možda čak oboje. Moguće je da će se neke dvije podmornice sudariti i da će to otvoriti konflikt”, rekao je i pojasnio da će za rat biti ponajprije zainteresirana Kina.

“Vjerujem da je Kina najveća prijetnja čovječanstvu još od nacističke Njemačke”, istaknuo je i tome dodao kako je Kina možda upravo sada najspremnija za sukob budući da je, citiramo ga, ionako slabašno vodstvo zapadnih sila zaokupirano Vladimirom Putinom i vojnom pomoći Ukrajini.

A kada već spominjemo Ukrajinu, ponudio je i sljedeću zastrašujuću komparaciju: “U usporedbi s tim sukobom, ono čemu sada svjedočimo u Ukrajini bit će blijedog značaja”.

“Međutim, ne mislim da će to nužno započeti Treći svjetski rat, barem ne u onom kataklizmičnom smislu kakvim ga svi zamišljamo. Ali nešto što bi uskoro moglo krenuti kao trgovinski sukob definitivno ima potencijal da eskalira u veliku nevolju s vremenom.

“Ipak, u konačnici vidim i da će se Komunistička partije Kine raspasti. Znam da je u ovom trenutku silno moćna, ali mislim da će se običan kineski čovjek ohrabriti i suprotstaviti sadašnjim diktatorima”, kazao je Hamilton-Parker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here