Home Mozaik Vikend na Gradini uz glazbu i najljepši blagdanski ugođaj!

Vikend na Gradini uz glazbu i najljepši blagdanski ugođaj!

234
0

Trsatska gradina u šestom izdanju Adventa ne prestaje oduševljavati svojom blagdanskom čarolijom. Svakoga dana kaštelom se šire mirisi zime, a Gradina svojim sjajem mami posjetitelje da se upute prema Trsatu i uživaju u božićnoj bajci. Ovog vikenda slijedi i glazbeni program u kojem će posjetitelji uživati u večernjim satima.
Na Gradini u petak od 19:00 sati gostuje Jedan Dva – Tribute duo Balašević. Teo de Privitellio će uz klavirsku pratnju Alena Mančića izvoditi neke od najvećih hitova i u blagdansko ozračje unijeti vrhunsku zabavu za sve fanove legendarnog kantautora Đorđa Balaševića.

U subotu od 18:00 sati publiku će zabavljati DJ Tommy koji je na riječkoj DJ sceni prisutan gotovo četiri desetljeća pa sa sigurnošću možemo reći kako u srž poznaje svoju publiku. Pušta hitove različitih glazbenih izričaja, nanjegovom se repertoarumogunaćikomercijala, house, r´n´b i dance, zbogčega je sigurnokako u subotuslijedirasplesanavečer.

Advent na Gradiniove je godine ugostio pet adventskih kućica, u prostoru spilje mogu se razgledati unikatne božićne jaslice, a u Miru junaka postavljen je foto point. Ulaz u kaštel krasi veliki božićni poklon, dok lampicama je obasjana Votivna kruna i Trsatski zmaj. Pregršt je razloga da ovog vikenda uživate u adventu s najljepšim pogledom na grad, kušate neko od ukusnih jela ili se zagrijete uz kuhano vino!

Previous articleTransfer bomba: U Rijeku stiže bivši reprezentativac Hrvatske?
Next articleNogometni svijet se divi Gvardiolu: ‘Kakva životinja, najbolji je na svijetu’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here