Home Sport Vinicius objavio snimke užasa koju mora slušati. Pogledajte kako ga sve vrijeđaju

Vinicius objavio snimke užasa koju mora slušati. Pogledajte kako ga sve vrijeđaju

43
0

Vinicius Junior objavio je na Instagramu snimke uvrede i rasističkog vrijeđanja s kojim je suočen gotovo na svim stadionima u Španjolskoj. Posljednji ispad navijača dogodio se na gostovanju Reala kod Valencije gdje je Vinicius bio gađan raznim predmetima s tribina i slušao uzvike kojima se oponašalo glasanje majmuna.

“Svako gostujuće kolo nosi lijepo iznenađenje, a puno ih je bilo u ovoj sezoni. Prijetnje smrću, vješanje lutke, uzvici… Sve je to snimljeno. Na kraju se to uvijek svede na ‘izolirani slučaj’, na ‘jednog navijača’. Ne, nisu to izolirani slučajevi već stalne epizode koje se protežu na više španjolskih gradova (i TV emisiju)”, napisao je Vinicius na Instagramu i dodao:

“Dokaz je u ovom videu. Sada ja pitam: Koliko tih rasista je bilo prozvano imenom, prezimenom i slikom na internetu? Odgovorit ću da vam bude lakše: Nula. Nijedan koji bi podijelio svoju tužnu priču ili napisao jednu od onih lažnih javnih isprika. Što treba napraviti da se te ljude kazneno goni? Ili da se klubovi kazne?”

“Zašto sponzori ne naplaćuju to La Ligi? Ne smeta li televiziji prikazati ovo barbarstvo svakog vikenda? Problem je jako ozbiljan i razgovorom se više ništa ne postiže. Krivim i sebe za opravdavanje ovih kriminalnih radnji. To nije nog

Previous article‘Niš mi se ne da…’: Alen Vitasović dobio račun u kafiću s urnebesnom 18+ porukom
Next article‘Jevgenij, čestitam na zastavi u Bahmutu. Ali, znaš li što? Sada ste okruženi!‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here