Home Vijesti Vjerovala gatari pa ju opelješila za 4 tisuće kuna!

Vjerovala gatari pa ju opelješila za 4 tisuće kuna!

117
0
Photo by Alina Vilchenko: https://www.pexels.com/photo/assorted-tarot-cards-on-table-3088369/

Neke osobe kada se suoče s problemima u svakodnevnom životu spremne su za pronalazak rješenja savjetovati se i vjerovati u neuobičajene „alternativne metode“ rješavanje problema. Najčešće nakon toga ne samo da budu psihički iscrpljene i ne mogu riješiti problem, već su vrlo često i materijalno oštećene.

Takav jedan primjer ima i opatijska policija koja je provela kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Naime, osumnjičena je u srpnju ove godine upoznala 58-godišnju hrvatsku državljanku na području Mošćeničke Drage i tijekom razgovora joj ponudila alternativnu metodu liječenja. Iskoristivši povjerenje i zdravstvenu situaciju 58-godišnjakinje danima joj je gatala i proricala dobro zdravlje, bogatstvo i blagostanje te svoju uslugu „liječenja“ naplatila u novcu i nakitu vrijednosti najmanje četiri tisuće kuna. Kada je oštećena 58-godišnjakinja shvatila da je ostala bez novca i nakita, a da joj se zdravlje nije popravilo niti „bogatstvo stiglo na vrata“, gataru je prijavila policiji.

Dovršenim istraživanjem je za navedenu prijevaru 55-godišnjakinja kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Previous articleSkandal na vjenčanju:​​ Mlada napravila jednu stvar pred oltarom, svi uzvanici ostali u nevjerici (VIDEO)
Next articleŠtimac: Indiji sam dao znanje o vođenju, tehnici, mentalitetu, kondiciji, prehrani…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here