Home Najnovije Vlašić sve dalje od Serie A

Vlašić sve dalje od Serie A

104
0

Hrvatski veznjak već tjednima radi sve da napusti West Ham i preseli u neki klub u kojem bi dobio redovitu minutažu i priliku da se nametne Zlatku Daliću pred Svjetsko prvenstvo koje se igra u Kataru krajem godine.

Otkako je lani stigao u West Ham iz CSKA Moskve, Vlašić se nije uspio nametnuti već je postao igrač slučaj kada je londonski klub u pitanju. Svima je jasno da redovnu minutažu neće dobiti u West Hamu, ali Englezi isto tako nisu voljni rastati se s Vlašićem osim u slučaju prodaje.

Naime, engleski prvoligaš je za njegov dolazak platio oko 30 milijuna eura i ne vidi ekonomsku računicu u tome da ga sada samo posudi nekoj od zainteresiranih strana, a to su Hajduk i Torino. Klub čiju momčad vodi Ivan Jurić je najozbiljnije zagrizao, ima i dobre argumente za taj posao, ali Englezi ne popuštaju.

Torino nema 30, ali ni 20 milijuna eura da pošalje takvu ponudu za Vlašića pa forsira da se dogovor postigne oko posudbe s eventualnim pravom otkupa ugovora, ali Tuttosport piše kako West Ham o tome ne želi ni razgovarati. Takav stav Engleza ohladio je interes Torina za kojeg se ranije pisalo da će “spasiti Vlašića” iz Londona.

Previous articleTisuće Gruzijaca marširalo glavnim gradom “Želimo biti članica EU”
Next articleOvo je maketa stadiona koji prima milijun gledatelja!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here