Home Mozaik Vlatka Pokos pohvalila samu sebe i otkrila što je najviše smeta: ‘U...

Vlatka Pokos pohvalila samu sebe i otkrila što je najviše smeta: ‘U moru plastike, ružnih, izobličenih lica’

107
0

Vlatka Pokos za sebe kaže da nikada nije slijepo slijedila trendove, posebice one koji se tiču plastične kirurgije. Tako je Vlatka u nekoliko svojih Instagram objava naglasila kako je prirodna ljepota najljepše što krasi svaku ženu.

“Ponosna sam na moj prirodan izgled u moru neukusne plastike i ružnih, izobličenih lica koja se nameću kao uzori ljepote”, istaknula je Vlatka u svojoj novoj objavi na društvenim mrežama. Pohvalila se i svježim fotografijama koje je snimio Darko Lubitsch, njezin najbolji prijatelj, fotograf i dizajner.

U bijeloj romantičnoj košulji koja tek ovlaš otkriva njezinu senzualnost, Vlatka je stala pred prijateljev objektiv. U ženstvenom izdanju, zatvorenih očiju, s blagim i nenametljivim make-upom, nije skrivala bore oko očiju.

“Vidim da me uspoređuju s plastičnim ‘ljepoticama’, i to na moju štetu?! Samo prirodna ljepota je ljepota! Ostalo je jadna kompenzacija. Ja uživam u ljetu kao što dugo nisam, nadam se i vi!!! Govorim o tome jer se mladim djevojkama šalje užasna poruka i nameće plastičan izgled. Mnoge se unakaze već u ranoj mladosti. Fizička ljepota je samo dio naše osobnosti i ništa ne znači sama po sebi”, napisala je Vlatka u jednoj objavi prije godinu dana.

“Prirodna, otmjena, savršenog stila”, “Predivna”, “Ikona stila”, samo su neki od komentara kojima je obasipaju njezini pratitelji.

Podsjetimo, Vlatka Pokos prošle se godine vratila u Hrvatsku kako bi sudjelovala u showu “Ples sa zvijezdama”, gdje je pokazala svoje plesačko umijeće uz vrhunskog mentora Matea Cvenića.

Sa svojim obožavateljima uvijek je u bliskim odnosima, a sada im je poručila kako se nada da će ih uskoro moći razveseliti glazbenom poslasticom. Pokos je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u elegantnom crnom sakou s dvorednim kopčanje i visokim čizmama preko koljena kojom je najavila novi početak!

“Uskoro će ne Instagramu biti dostupne sve moje pjesme a moju vjernu publiku (malobrojnu ali vjernu) ću razveseliti koristeći vlastitu glazbu u objavama. Nadam se da ću uskoro objaviti album s najvećim hitovima i nekoliko novih pjesama”, napisala je pjevačica u objavi. Uz fotografiju dodala je i pjesmu “Ne tražim ništa”, kojom je 1995. osvojila srca svojih obožavatelja.

Previous articleZoran Šrajc o pobjedi Let 3: ‘Nakon njegova performansa prije 40 godina, njihov je subverzivan kao i ulazak u HDZ’
Next articlePomahnitala majka od policajca uzela pendrek pa ispendrečila sina, sve je snimljeno!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here