Home Mozaik Voditelj HTV-a optužen za seksizam zbog komentara hlačica Mie Negovetić

Voditelj HTV-a optužen za seksizam zbog komentara hlačica Mie Negovetić

502
3

Voditelj emisije Dobro jutro, Hrvatska Davor Meštrović na udaru je javnosti zbog komentara spota maloljetne pjevačice.

Naime, spot pjevačice Mije Negovetić (rođene 5. listopada 2002. godine) predstavljen je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska unutar segmenta koji predstavlja novitete na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Jedan od spotova bio je i onaj za pjesmu Pusti, pjevačice Mije Negovetić, a na samom završetku segmenta, voditelj Davor Meštrović je uputio komentar: “Uživajmo u Mijinim hlačicama.” Mia ima 17 godina.

Nakon što su brojni mediji izvijestili o ovom slučaju, oglasili su se s HRT-a. Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

“Slijedom niza komentara na društvenim mrežama i novinarskih upita o izjavi voditelja emisije “Dobro jutro Hrvatska” Davora Meštrovića, koji je nespretno komentirao odličan izgled sjajne mlade pjevačice Mije Negovetić u sklopu njezina nastupa u toj emisiji, i Davor Meštrović i uredništvo Hrvatske televizije se ovim putem ispričavaju svima koje je ta njegova rečenica mogla povrijediti, a ponajprije mladoj Miji Negovetić i njezinoj obitelji.

Tim više što u njegovim riječima nije bilo nikakve zle namjere – a emisija “Dobro jutro Hrvatska” i inače već godinama promiče pozitivne vrijednosti i predstavlja projekte u kojima se upozorava upravo na različite oblike diskriminacije, te promiče rodnu ravnopravnost. Ovo upozorenje je shvaćeno vrlo ozbiljno kako se slične situacije ne bi ponavljale”, poručuju s HRT-a.

Previous articleBoras Mandić pisao Plenkoviću i Janši
Next articleVrhunac toplinskog vala u subotu

3 COMMENTS

  1. Mija nema 16 godina i kao mlada cura sa 17 godina itekako je spolno zrela i spremna. Meštar je muško i rekao je samo najobičniji kompliment. Oni koji u tome vide seks, gospodo vi ste bolesni! Mija već legalno može primat u dupe i čemu se čudite? Ne, seks sa ispod 18 godina nije pedofilija, pedofilija je ispod 16 gospodo, a djeca sa 16 imaju pravo stupati u spolne odnose bez ičijeg odobrenja.

  2. jel Mija kao i Nina Badrić, kći, unuka nekog “prvoborca” pa za nju vrijede posebna pravila? Sad će Meštar dobit otkaz jer se usudio pogledati krivo Negovetićku?!?!

  3. Meštre , stvarno imaš istančano oko.
    Oo kako si ti tu snimio kratke hlače stvarno ne znam. Čini mi se da imaš problem ali to je samo moje mišljenje. Sretan si što je otac normalan ili

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here