Home Mozaik Voditelj HTV-a optužen za seksizam zbog komentara hlačica Mie Negovetić

Voditelj HTV-a optužen za seksizam zbog komentara hlačica Mie Negovetić

15820
2

Voditelj emisije Dobro jutro, Hrvatska Davor Meštrović na udaru je javnosti zbog komentara spota maloljetne pjevačice.

Naime, spot pjevačice Mije Negovetić (rođene 5. listopada 2002. godine) predstavljen je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska unutar segmenta koji predstavlja novitete na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Jedan od spotova bio je i onaj za pjesmu Pusti, pjevačice Mije Negovetić, a na samom završetku segmenta, voditelj Davor Meštrović je uputio komentar: “Uživajmo u Mijinim hlačicama.” Mia ima 17 godina.

Nakon što su brojni mediji izvijestili o ovom slučaju, oglasili su se s HRT-a. Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

“Slijedom niza komentara na društvenim mrežama i novinarskih upita o izjavi voditelja emisije “Dobro jutro Hrvatska” Davora Meštrovića, koji je nespretno komentirao odličan izgled sjajne mlade pjevačice Mije Negovetić u sklopu njezina nastupa u toj emisiji, i Davor Meštrović i uredništvo Hrvatske televizije se ovim putem ispričavaju svima koje je ta njegova rečenica mogla povrijediti, a ponajprije mladoj Miji Negovetić i njezinoj obitelji.

Tim više što u njegovim riječima nije bilo nikakve zle namjere – a emisija “Dobro jutro Hrvatska” i inače već godinama promiče pozitivne vrijednosti i predstavlja projekte u kojima se upozorava upravo na različite oblike diskriminacije, te promiče rodnu ravnopravnost. Ovo upozorenje je shvaćeno vrlo ozbiljno kako se slične situacije ne bi ponavljale”, poručuju s HRT-a.

2 COMMENTS

  1. Mija nema 16 godina i kao mlada cura sa 17 godina itekako je spolno zrela i spremna. Meštar je muško i rekao je samo najobičniji kompliment. Oni koji u tome vide seks, gospodo vi ste bolesni! Mija već legalno može primat u dupe i čemu se čudite? Ne, seks sa ispod 18 godina nije pedofilija, pedofilija je ispod 16 gospodo, a djeca sa 16 imaju pravo stupati u spolne odnose bez ičijeg odobrenja.

  2. jel Mija kao i Nina Badrić, kći, unuka nekog “prvoborca” pa za nju vrijede posebna pravila? Sad će Meštar dobit otkaz jer se usudio pogledati krivo Negovetićku?!?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here