Home Vijesti Vozač autobusa izveo harakiri pred šokiranim piutnicima: ‘Ispala mu crijeva iz trbuha’

Vozač autobusa izveo harakiri pred šokiranim piutnicima: ‘Ispala mu crijeva iz trbuha’

519
0

Vozač autobusa (55) iz sela kod Zaječara u Srbiji ubio se jučer naočigled brojnih putnika koji su bili na autobuskoj stanici i gledali kako se nesretni muškarac bode nožem po cijelom tijelu.

Drama je počela poslije 15 sati kada su uspaničeni putnici koji su čekali autobuse na autobuskoj stanici u Zaječaru pozvali policiju i rekli da su u autobusu vidjeli muškarca kako se ubada.

– Vidjeli smo da je u autobus ušao muškarac srednjih godina. Zatvorio je vrata za sobom, a onda iznenada izvukao nož i počeo se bosti po cijelom tijelu. Krv je počela teći. Odmah smo pozvali policiju – kažu očevici.

Policija i hitna pomoć stigli su na lice mjesta gotovo odmah. Vidjeli su i da se muškarac, koji je bio sam u autobusu, ubada. Bio je prestrašen, kao u nekoj histeriji. Ušao je u automobil, zatvorio vrata za sobom i izvukao nož koji je ponio, doznaje se kasnije.

– Do autobusa je došlo nekoliko policajaca i počeli su mu govoriti da otvori vrata. Već je bio obliven krvlju i vikao im je da se maknu s puta jer će sam sebi prerezati vrat. Krv mu je tekla iz želuca. Policija se malo odmaknula i pozvala pregovarački tim. Brzo su stigli, prišli autobusu i kroz zatvorena vrata počeli vikati vozaču da ih čuje. Rekli su mu da to ne radi, da svaki problem ima rješenje. Pregovori su trajali gotovo dva sata – kažu očevici.

Policija je na kraju uspjela ući u autobus i ekipa Hitne pomoći iznijela je krvavog vozača koji je odmah prebačen u zaječarsku bolnicu. Nažalost, od zadobijenih ozljeda muškarac je preminuo u Domu zdravlja Zaječar.

– Nije mu bilo spasa, imao je duboku ranu u trbuhu, a dio crijeva mu je ispao iz trbušne šupljine. Imao je i duboku posjekotinu na vratu, krvario je, nije stigao ni do operacijske sale – doznajemo neslužbeno.

Kolege ovog nesretnog čovjeka ne mogu doći sebi od šoka. Kako kažu, ništa nije upućivalo na ovu tragediju. Kažu da je bio dobar radnik, dobar čovjek, da je iza sebe ostavio ženu i dvije odrasle kćeri.

Zašto je sam sebi presudio na tako brutalan način, na radnom mjestu, pred svjedocima, ostat će vječna tajna.

Previous articleUpravljao vozilom s 3,12 g/kg alkohola
Next articleVlasnik kafića uhvatio gosta u zahodu kako mokri držeći upaljeni laptop pa ga počastio ‘po domaću‘. Stranac se požalio na Facebooku, a onda je uslijedio odgovor…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here