Home Najnovije Vozila izgorjela na božićno jutro

Vozila izgorjela na božićno jutro

624
1

Dva vozila izgorjela su u rano božićno jutro u središtu Rijeke. Oko pet sati u Ulici Ivana Zajca izgorio je skuter, a dvjestotinjak metara dalje, na parkiralištu na putničkoj obali, vatra uništila automobil ‘fiat tipo’. Novi list prenosi kako je od gustog dima začađen je cijeli ulaz u Privrednu banku Zagreb pred kojom je skuter bio parkiran, a oštećena je i reklama banke. Šteta se proširila i na prvi kat katu zgrade.

Uzroci požara biti će poznati nakon očevida. U slučaju skutera, mogući uzrok je petarda dok je u slučaju automobila vatra buknula u motoru.

1 COMMENT

  1. naravno, dva požara u 200 metara u isto vrijeme, slučajnost jel tako gospodo policajci? sve samo da se ne mora radit posao, pa ako trebe bit će i slučajnost da skuter koji je parkiran na istom mjestu godinama ODJEDNOM plane isto kao i AUTO.
    Nećemo spomenut da na tom potezu ima preko 20 nadzornih kamera, al onda bi policija sutra trebala ić od jedno do drugog objekta, oduzet sve snimke i istražit – al zašto da se troši vrijeme, i još kad je ovako hladno za skuter od 5 tisuća kuna i tipo od 3 tisuće kuna.

    ALI KAD MINISTRICA PRIJAVI DA JE KRIVO PARKIRALA, ONDA POLA ZAGREBAČKE POLICIJE TRAŽI AUTO PO PARKINZIMA.

    Nisu čak ni nesposobni, za ovo je potrebna prilična umješnost za krivu klasifikaciju djela kako bi se izbjegao posao, pogotovo sad prije Nove, pa i drotovi su ljudi, istina smrde al su ljudi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here